AKJUMEN

Bag boller og kage med højt proteinindhold med en bageblanding fra Protein Bakers

I takt med at sundhed og velvære er stadig stigende, så tilbyder proteinbaker.dk en god løsning til dig, som træner, men stadig har en sød tand. Protein Baker har med deres protein bageblandinger forbundet det bedste af begge verdener. De bruger de bedste ingredienser til at lave pandekagemix, proteinbrød og selvfølgelig chokoladekage, som det hele startede med.

Bag kage med højt proteinindhold

Historien bag proteinbaker.dk er også værd at fortælle. Martin & Kristina ville en dag bage en simpel proteinchokoladekage, men da de opdagede, at der ingen billig og god løsning var på markedet, så besluttede de sig for at tage udfordringen op. For dig som forbruger, betyder det at du kan bage en kage af Protein Bakers protein bageblandinger og byde hele familien på et stykke kage. Forskellen med deres protein bageblandinger er blot; at med Protein Baker kan du godt tillade dig at tage det ekstra stykke, da det går lige i musklerne pga. det høje proteinindhold. Protein Baker har et stort udvalg af protein bageblandinger som også inkluderer glutenfrie produkter. Igennem Protein Baker kan du få både proteinrige løsninger og glutenfrie løsninger, som kan gøre din hverdag lidt sødere og sundere.

Før en sund livsstil med proteinbrød

Med kravet om kun at bruge de bedste ingredienser var tilgangen til proteinbrød den samme som til proteinkagerne. Protein Baker vil imødekomme de mere usunde alternativer, som der er til frokost- og morgenboller og tilbyde dig en sundere livsstil. Efterspørgslen omkring protein kager og andre proteinmix meldte sig hurtigt. Det var sådan proteinbrød blev en del af udvalget ved Protein Baker. I proteinbrødet for Protein Baker har været det fedtreducerede kokosfibermel, som har gjort, at dejen til proteinbrødet er blevet til en kalorie- og fedtfattig proteinmix, som medvirker til at produkterne fra Protein Baker er velegnede til dig, som fører, eller gerne vil føre, et sundt liv.

Protein Baker giver dig lov til at bage gode kager og godt brød, men med god samvittighed grundet det høje proteinindhold i produkterne.