AKJUMEN

Dëna og Scrunch legetøj til lavpris hos Legebyen.dk

Legebyen.dk har et kæmpestort udvalg af kreativt legetøj til børn. Læs mere her om bl.a. Dëna legetøj og om Scrunch legetøj til stranden eller sandkassen.

Spar penge på alt i Scrunch legetøj

Når man skal på badeferie eller strandtur med ungerne, så er det en god ide at have noget sandlegetøj med: spande, spader, sier, vandkander og forme til at lave dyr i sandet med. Der er bare det problem, at det fylder enormt meget, og man ofte kommer til at købe nyt, når man er på ferie, for dernæst at efterlade det, da man ikke kan have det med hjem i taskerne. Det er jo dumt, både økonomisk og økologisk. Men hold nu fast: Scrunch legetøj til stranden er lavet i fleksibel silikone, som kan foldes sammen og stort set ikke fylder noget, når det skal pakkes. Hvis du søger lækkert og sjovt sandlegetøj, så er det Scrunch legetøj, du skal have fat i. Deres design er søde, og der er virkelig tænkt over farvevalget. De bløde spande og vandkander er perfekte til børn og kan bruges til at bygge sandslotte og til at lege på stranden med. Læs mere om Scrunch legetøj hos Legebyen.dk.

Dëna legetøj uden unødvendig kemi

Hos Legebyen.dk kan du også finde et stort udvalg af Dëna legetøj, som er helt fri for skadelige stoffer. Legetøj kan bruges til enormt mange ting, og egner sig både til babyer, små børn og større børn. Dëna legetøj er lavet af 100% silikone, og indeholder ingen BPA, PVC, latex eller ftalater. Det kan holde til varme, vand og slipper let, og derfor kan formene bruges til at bage kager i, såvel som de kan komme med i badekarret – man skal bare lige huske at vaske dem efter kagebagningen, så der ikke kommer krummer i badekarret. Dëna legetøj kan stables, man kan bygge med dem, og de kan tjene som smuk dekoration på grund af de dejlige bløde farver. Der findes regnbuer, menneskeformer, juletræer, huse og meget mere. Læs mere på www.legebyen.dk, hvor du kan finde det store udvalg.