AKJUMEN

Find et stort udvalg af legeskum og en Dantoy scooter i fedt design hos Legebyen.dk

Hos kan du finde mange forskellige slags legetøj til gode priser, og du vil helt sikkert kunne finde lige det, du skal bruge. Læs bl.a. om den klassiske Dantoy scooter og om legeskum til de mindste her.

Legeskum til sjov motion

Legebyen.dk sælger alt i legetøj til børn i alle aldre. Der kan være forskellige motoriske behov for børn i deres første leveår, men generelt er det sundt for børn i vuggestuealderen at tumle lidt, og dertil findes der noget der hedder legeskum eller tumleskum. Det er nogle store udskårne stykker skumgummi, som er både fast og blødt på samme tid, og som giver børnene mulighed for at tumle rundt, vælte og falde under sikre forhold. Der er mange forskellige slags tumleskum i butikken, og de kan bruges af de små børn til at lege med og på, og give dem en bedre forståelse af deres egen motorik og hvad deres egen krop kan og hvad den ikke kan. Der er mange basale rumlige forståelser, som man som voksen slet ikke tænker over, man har skullet lære. Legeskum giver børnene de bedste muligheder for at lære den slags og for at kunne lege sig til klogskab.

Super fed Dantoy scooter

Legebyen.dk sælger mange forskellige slags legetøj, og du kan selvfølgelig også finde den klassiske Dantoy scooter i butikken, som de fleste børn og voksne nok kender til, da den har været populær i over tre årtier. Den klassiske blå, røde og gule Dantoy scooter overgås ikke af nogen anden. Den har bare et perfekt design, som gør den super sjov, funktionel, hurtig, stabil og robust, og børn elsker at køre på den. Man kan lege et utal af lege med den flotte Dantoy scooter, og der er mange forskellige super sjove lege man kan lege med den sjove plasticscooter, som børn i både vuggestuen og børnehaven kan køre på. Dine børn vil uden tvivl elske den flotte og super sjove scooter, som sælges til gode priser i butikken og som uden tvivl vil være lige noget for dig. Find de mange forskellige sjove og spændende slags legetøj i butikken til gode priser.