AKJUMEN

Her finder du bl.a. tøj fra GRO Company og andet smallstuff tøj til gode priser

Hos Minimig er der fine muligheder for at købe tøj til børn i baby og juniorstørrelser, fremstillet i den allerbedste kvalitet. I sortimentet finder du bl.a. tøj fra mærket GRO Company og andet smallstuff tøj, såsom futter, luffer, ulddragter og meget mere.

Tøj i flotte farver fra GRO Company

GRO Company tilbyder dansk mærke designet tøj, som fås i små størrelser. GRO Company har sat stort fokus på at give børnene god komfort og bevægelighed, som skal hjælpe med deres udvikling. Tøjet fra GRO Company tilbudt hos Minimig findes i alverdens farver og former, så der altid kan findes noget der passer til dit barn. GRO Companys tøjkollektion tilpasses flere gange om året, alt efter hvad der passer til sæsonen, i form af farver og trends. Se eventuelt kollektionerne og tøjet på www.minimig.dk. Tøjet fra GRO Company fås til både drenge og piger, hvor man i sortimentet finder alt fra kjoler til sweatshirts. Kendetegnet ved børnetøjet er høj kvalitet og stilsikkert design, så man er sikker på at få et godt produkt.

Smallstuff tøj i god kvalitet

Hos Minimig findes der også en række lækre og fine produkter i smallstuff afdelingen, til de helt små størrelser. Her finder man bl.a. fine uldstrømper, suttesnore, heldragter i uld, luffer og meget mere. Alle smallstuff produkterne findes i en lang række farver, så børnene kan klædes på lige efter ens ønsker. Smallstuff produkter tilbudt hos Minimig findes til rigtige fornuftige og fine priser, så alle kan være med og få produkterne. Læs eventuelt mere om udvalget på www.minmig.dk. Smallstuff produkterne er også fremstillet i en god kvalitet, der sørger for at børnene kan kravle komfortable rundt, uden at det giver ubehag.

Besøg Minimig allerede i dag, hvis du mangler noget nyt tøj til dit barn. Både hvis man søger mærkevaretøj eller andet lækkert børnetøj, så finder man det i Minimigs brede produktsortiment.