AKJUMEN

Hos Legebyen.dk finder du bl.a. kongespil og Plus Plus brikker til gode priser

Hos Legebyen.dk kan du finde et bredt udvalg af sjovt legetøj til dine børn. Læs mere om kongespil og Plus Plus brikker her.

Det super sjove og populære kongespil

Legebyen.dk sælger et bredt udvalg af legetøj til både børn og til hele familien. Du kan bl.a. finde det populære kongespil i sortimentet, som i mange år har været fast inventar til enhver have- eller grillfest. Kongespillet er super sjovt, og består af nogle forskellige træklodser, hvor en repræsenterer kongen. Der er to hold i spillet, og de skal kaste træpinde og forsøge at vælte nogle brikker, som er placeret på banen. Det er virkelig sjovt og kan spilles af børn og voksne i stort set alle aldre. Det er den perfekte aktivitet for både børn, unge og voksne, som gerne vil have det sjovt sammen udenfor. Kongespil sælges til gode priser på hjemmesiden, og det er også en oplagt gaveide til de, der har en have eller bor tæt ved en park. Man kan let spille det, og alle kan være med, for reglerne er ukomplicerede – det handler bare om at kaste præcist!

Spændende Plus Plus brikker

I en helt anden størrelsesorden har vi Plus Plus brikkerne. Disse små brikker har fået deres navn, fordi de ligner to plus’er, som er sat sammen og med brikker i denne form kan man bygge de mest fantastiske former. De kan sammensættes på kryds og tværs og det kreative barn vil have uendeligt mange timers morskab med disse brikker. Plus Plus brikker er oplagte til de børn, der kan lide at bygge med LEGO, men som fx vil have lidt mere kreativ frihed til at bygge, og som synes det er sjovere at bygge figurerne end at lege med dem. Børn har godt af udfordringer, og Plus Plus brikker er det perfekte legetøj til børn, der kan lide at udfordre sig selv med spændende byggeprojekter. Brikkerne kan have alle forskellige farver, og det er kun fantasien der sætter grænser for byggeprojekterne. Dem kan du også købe hos Legebyen.dk til en god pris.