AKJUMEN

Køb den rigtige legetøjsbil som passer til dit barns alder

Legetøjsbilen er en klassiker inden for legetøj. Både piger og drenge i alle aldre er vilde med legetøjsbiler. På Legebyen kan du gå på opdagelse i et utal af modeller, som sælges både enkeltvis eller som et sæt.

Legetøjsbilen er en klassiker inden for legetøj. Både piger og drenge i alle aldre er vilde med legetøjsbiler. På Legebyen kan du gå på opdagelse i et utal af modeller, som sælges både enkeltvis eller som et sæt.

Det er utrolig vigtigt, at du vælger en legetøjsbil, der passer i forhold til dit barns alder. Læs med i denne artikel og bliv klogere på, hvilke biler du bør gå efter. 

Legetøjsbiler til små børn.

Hos Legebyen kan du finde massevis af legetøjsbiler i metal og træ, som er skræddersyet til bestemte aldersgrupper.

Små børn kan ikke forholde sig til særlig mange ting på en gang. Hvis de sidder begravet i bunkevis af biler, så kan de blive forvirrede. Leg skal være sjovt og lærerigt for små børn, derfor skal du passe på med at overstimulere dem.

Derfor er det bedst, at du giver dit lille barn én enkelt bil ad gangen. Bilen må meget gerne have flotte farvestrålende farver, men udformningen skal være forholdsvis simpel. 

Selv i 1-2 års alderen er biler interessante for børn. Når man er lille, er form og størrelsesforhold lidt ligegyldigt. Men når man bliver større, så skal bilen helst ligne en rigtig bil så meget som overhovedet muligt. Det er for eksempel fedt, hvis ens legetøjsbil ligner den, som mor og far har stående ude i garagen. 

Dette har dog ikke den store betydning for små børn. Her er det mere vigtigt at vælge en bil, som er simpel og nem at holde om. Små børn har for eksempel ikke den store interesse i racerbiler, der kan dytte og blinke. 

Fede biler til de lidt ældre børn

Større børn synes det er fedt, når legetøjsbilen kan mange forskellige ting. Det er sjovt, hvis man kan åbne bildøren, tage taget af og måske sætte en chauffør ind i bilen. 

Når barnet bliver ældre, så må bilen gerne blive mere kompleks. Større børn er vilde med legetøjsbiler, som kan blinke eller lave lyde. Du kan også tilføje ekstra udstyr og tilbehør til legen, som et parkeringshus eller måske en racerbane. 

På Legebyen finder du legetøjsbiler til børn i alle aldre. Her kan du købe sæt af biler i metal eller træ, landbrugsmaskiner, helikoptere, busser og meget mere. 

Her kan du også købe legetæpper i blød kvalitet, så dit barn har et sted at lege med bilerne. Uanset hvilken bil du vælger, så får du høj kvalitet og CE-godkendte produkter.