AKJUMEN

Legetæpper og Magna-Tiles magnetlegetøj

Legebyen.dk forhandler legetæpper med spændende motiver, ligesom du også finder det populære Magna-Tiles legetøj på webshoppen, der har alt til legesyge børn.

Glæd dit barn med et af disse legetæpper

Klik ind på udvalget af legetæpper via www.legebyen.dk, og køb fantasifulde motiver! Der forhandles tæpper til leg, der overholder strenge kvalitetsstandarder - EN71 del 1-3. Disse er fremstillet uden de skadelige phtalater, der er højt fokus på blandt kvalitetsbevidste og sundhedsbevidste forbrugere/forældre i Danmark. Et lægetæppe er et produkt, som dit barn kommer til at køre og føle ved. Det er ét, man ligger på, og derfor skal man tænke en ekstra grad over sundheden, og at de er frie for skadelige stoffer for dit barn. Legebyen.dk fører et overdådigt udvalg af legetæpper med forskellige temaer som bl.a. trafik, naturliv, årstider, dinosaurer og zoo. Du finder også seje piratmotiver og legetæpper med felter til at hinke. Klik ind på webshoppen, og se alle tæpperne, der sikrer mange timers sjov leg for dit barn/dine børn. Det er sjovere at lege med sit legetøj, når man har et spændende og fantasifuldt legetæppe til at skabe en dybere og mere involverende leg. Bestil tæpperne til gode priser online.

Magna-Tiles magnetlegetøj forhandles hos Legebyen.dk

Har du hørt om Magna-Tiles? Hvis ikke, så har dit barn med garanti! Det er spændende, magnetisk konstruktionslegetøj, der kan benyttes af børn fra tre år og opefter. Her er en legetøjstype, som er med til at lære børn, hvordan man fastholder koncentrationen. Det er svært at lægge de kreative Magna-Tiles fra hinanden, når man først er gået i gang. Hos Legebyen.dk finder du et ekstrasort sortiment af Magna-Tiles, der oprindeligt blev udviklet i 1992 af en matematiklærer fra Japan. Hans opfindelse har i dag skabt international succes og glædet børn i mange lande inkl. Danmark. Bestil de interessante Magna-Tiles på www.legebyen.dk, og køb kreativt, matematisk og videnskabeligt legetøj til dit barn.

 

Besøg Legebyen.dk online, og se legetøjsproduktudvalget med alt fra Magna-Tiles til legetæpper online.