AKJUMEN

Skån dit barn for unødig kemi med stofbleer og lommebleer fra Pusleriet

Hos Pusleriet kan du købe kemifrie moderne stofbleer, bindebleer og lommebleer, der giver dit barn en sund opvækst fri for unødig kemi.

Lommebleer fra pusleriet.dk forkorter tørretiden på dine bleer

Hvis du er ny inden for begrebet stofbleer, så er pusleriet.dk et rigtig godt sted at starte. Her bliver du introduceret til de forskellige typer af bleer og de mange fordele og ulemper, der er ved de forskellige modeller. Her kan blandt andet nævnes lommebleer, der er et godt valg, hvis dit barn går i institution eller skal passes ude. De fleste er mest vant til engangsbleer, og derfor er lommebleer et godt sted at starte for den knap så trænede bruger. En lommeble består som navnet antyder af et vandtæt cover med en lomme, hvor det sugende indlæg indsættes. Dette indlæg kan så udskiftes alt efter behov, så der er mulighed for at bleen kan opsamle endnu mere væske. En af fordelene ved denne blemodel er, at tørretiden efter maskinvask forkortes, fordi bleen består af flere dele. Du kan læse meget mere på deres hjemmeside.

Vil du skåne miljøet og spare penge? – Vælg en stofble

Vil du gerne give dit barn en kemifri og miljøskånsom opvækst? Køb stofbleer på pusleriet.dk og lad dit barn slippe for engangsbleer i plastik, der indeholder forskellige kemiske stoffer, der gør bleen væskeabsorberende. Med en stofble har huden lettere ved at ånde, og du skåner miljøet for de mange engangsbleer, du ellers ville have smidt direkte i skraldespanden. Du synes måske det lyder besværligt at skulle vaske dit barns bleer, men ifølge Pusleriet behøver du kun at vaske cirka hver anden dag. Derudover sparer du op til hele 8.000 kr. pr. barn, når du vælger stofbleer frem for engangsbleer – og sparer samtidigt jordkloden for hele 1,5 ton affald i form af engangsbleer. Hjemmesiden giver en overskuelig oversigt over de forskellige blemodeller, så du har god mulighed for at finde ud af om for eksempel lommebleer, formsyede bleer eller bindebleer er det rigtige valg for dig.