AKJUMEN

Specialundervisning til børn som eksempelvis et lærerigt læsekursus tilbydes hos Mini-Skolen.dk

Mini-Skolen.dk tilbyder specialundervisning til børn, der er kommet bagud i skolen. Læs bl.a. om et grundigt læsekursus her.

Specialundervisning af folkeskolelærer med stor erfaring

Karla Jensen driver Mini-Skolen.dk i Egå uden for Aarhus, og her bliver der tilbudt specialundervisning af en folkeskolelærer med over 20 års erfaring, hvis hjerte brænder for de børn, der er kommet bagud i skolen og skal have genopbygget deres selvtillid. Der er mange forskellige grunde til, at man kan komme bagud med læsningen eller matematikken, men det er nemt at indhente med en målrettet indsats på et lille hold. Med Mini Skolens små hold på maks. 4 elever gøres der en målrettet indsats for at eleverne indhenter de andre i skolen, og kommer tilbage med ny selvtillid i forhold til fx matematik eller dansk. Karla Jensen har mange års erfaring med specialundervisning og kan hjælpe dit barn med at udvikle sine kompetencer på små hold, hvor der er god tid til hver enkelt elev og dennes niveau. Der er tid til spørgsmål, og der tages fat der hvor der er huller, der skal lappes. Læs mere om specialundervisning til dit barn på www.mini-skolen.dk.

Effektivt læsekursus

Mini-Skolen.dk tilbyder også læsekurser til børn, der er kommet bagud med læsningen og trænger til en målrettet indsats på denne front. Med over 20 års erfaring med undervisning i folkeskolen kan du være sikker på, at dit barn får den målrettede indsats, som der skal til for at barnet udvikler sine kompetencer og genopbygger sin selvtillid. Et læsekursus i ferien vil gøre, at barnet vil komme tilbage i skolen med mere selvtillid og et bedre grundlag for at kunne følge med i undervisningen med de andre børn. Man kan nemlig sagtens indhente det forsømte, det kræver bare en indsats og tid fra en lærer, der ved hvordan man underviser børn, der er kommet bagud i skolen. Og det gør Karla, der driver den lille skole i Egå uden for Aarhus. Læs mere på hjemmesiden om de forskellige kurser.