AKJUMEN

Stort udvalg af Dantoy køretøjer og legetæpper til gode priser hos Legebyen.dk

Leder du efter legetøj eller sjove aktiviteter til dine børn, kan du hos Legebyen.dk finde et spændende udvalg. Her kan de blandt andet tilbyde Dantoy køretøjer, farverige legetæpper, flotte børnemøbler og meget mere, så tag et kig på hele deres udvalg og overrask de mindste med noget rigtig sjovt.

Super sjove Dantoy køretøjer

Dantoy køretøjer er altid et sikket hit hos de mindste, og hos Legebyen.dk kan du finde et omfattende udvalg. Der føres Dantoy køretøjer i flere forskellige farver og størrelser, og alle modeller er naturligvis Svanemærkede for dine børns sundhed. Udvalget af Dantoy køretøjer består både af de populære FunCars og lastbiler, men også af brandbiler, bulldozere, rendegravere og traktorer med anhænger. Er det en gravko, en kranbil eller et togsæt du er ude efter, kan de også i den forbindelse imødekommer dine ønsker. Uanset om din søn har ønsket sig Dantoy køretøjer eller en hel politistation, eller om din datter kunne tænke dig de søde Prinsesse FunCars, har Legebyen.dk noget for dig. Tag et kig på hele udvalget af Dantoy køretøjer og gør en god handel.

Spændende legetæpper

Hos Legebyen.dk forhandler de mange flotte legetæpper, der hjælpe barnet med at aktivere fantasien. Der er legetæpper med mange forskellige temaer at vælge imellem, så uanset om dine børn vil lege med biler, fly, pirater, dyr eller dinosaurer, går du ikke galt med deres udvalg. Du kan også finde legetæpper med bogstaver, former og tal, og alle varianter opfylder europæiske sikkerhedsstandard EN71 del 1, 2 og 3, samtidig med at de er uden ftalater. Derudover har deres legetæpper skridsikre underlag for ekstra sikkerhed, og udvalget bliver løbende opdateret med nye produkter. Lyder det som noget for jer, så besøg webshoppen og tag et nærmere kig på det store, prisvenlige udvalg af flotte, sjove legetæpper.