AKJUMEN

Stort udvalg af LEGO Duplo og Fisher Price legetøj i høj kvalitet hos Legebyen.dk

Hos Legebyen.dk finder du alt i legetøj til børn i forskellige aldre. Læs om LEGO Duplo og Fisher Price til de mindre børn her.

LEGO Duplo

LEGO er et dansk firma, som udviklede ideen om byggeklodser i plastik, som børn kan bygge med, og på den måde skabe deres eget legetøj ud fra et bredt udvalg af forskellige standard klodser. Siden det startede er der kommet mange nye klodser til, og nu kan man bygge meget mere end bare huse med de verdenskendte klodser, som også har indgået forskellige samarbejder med fx Star Wars og Harry Potter. Klodserne er dog ikke for de mindste, for de kan lige sluges af et nysgerrigt barn, hvilket jo ikke er godt. Men derfor findes der LEGO Duplo, som kan bruges af de mindre børn, som er i den orale fase. LEGO Duplo er ligesom LEGOklodser, men bare større, så de ikke kan sluges og så er de lettere at samle. De er super sjove at lege med for børn, som er kreative og nysgerrige, og derfor er LEGO Duplo perfekt til børn i vuggestuealderen.

Super underholdende legetøj fra Fisher Price

Legebyen.dk sælger meget forskelligt legetøj til børn i alle aldre, og der er bl.a. et bredt udvalg af Fisher Price til de mindre børn, og her er mange forskellige sjove ting at vælge imellem. Fisher Price er ofte aktivt legetøj, hvilket vil sige at det ”kan noget.” Det er altså ikke bare stive plastikfigurer, som ikke kan bevæge deres led, men ofte sjove og fantasifulde biler, dyr eller andre ting. Der er bl.a. en sjov telefonbil, som både er en gammeldags telefon med drejeskive og telefonrør, men som også er en bil med et ansigt samtidig. Den er sjov og er et populært legetøj til mindre børn, som kan køre med den, snakke i telefon med den og ringe til hinanden. Du vil helt sikkert kunne finde noget sjovet Fisher Price legetøj i sortimentet, som passer lige til dine børn, for der er meget forskelligt at vælge imellem og ingen tvivl om, at det helt sikkert vil være sjovt for dine børn at lege med.