AKJUMEN

Apple AirPods og Google Chromecast - Træd ind i de nye 20’ere!

Har du ikke et smart TV, men vil gerne streame i høj kvalitet? Så køb en Google Chromecast. Av-Cables.dk tilbyder flere modeller fra mærket. Apple AirPods kan også købes på www.av-cables.dk og med en butiksdækkende prisgaranti.

Chromecast fra Google gør det muligt at streame på dit TV

Har du ikke et smart TV, eller ønsker du ikke at skifte over til denne type pga. pris, privatliv etc.? Google har designet et lille elektronisk apparat, der stadigvæk giver dig adgang til streamingtjenester. Deres Chromecast skal blot tilsluttes TV’et, og så modtager den signalet fra din PC, hvor du så kan streame Netflix eller en af de andre streamingtjenester. Du kan naturligvis også streame fra din smartphone eller tablet. Bestil den klassiske Google Chromecast 3, som er en af de mest populære, eller vælg den lidt udvidede Google Chromecast Ultra, som kan sende videosignalet i en bedre opløsning. Til Hi-Fi entusiasterne finder man Google Chromecast Audio, der giver musikanlægget let adgang til alle de sange og albums, som du har på PC’en eller andre enheder. Med Google Chromecast får man mere sammenhængskraft i hjemmet, og til en god pris hos Av-Cables.dk. Når du leder efter Chromecast produkter til dit hjem hos Av-Cables.dk, kan du desuden altid vide dig sikker på, at de ligger inde med varianter, der passer til dine enheder. Derfor kan du både finde Chromecast til parring med Mac og Windows, iPhone og Android. På den måde kan alle se deres favoritserier og -film samt lytte til deres yndlingsmusik så let som ingenting. Det bliver altså hverken nemmere eller smartere end med Chromecast produkter, som desuden forhandles til skarpe priser og med hurtig levering, når du handler hos den anerkendte hjemmeside. 

Av-Cables.dk er billigst på Apple AirPods samt tilbehør som opladningsetui

En anden hot gadget, som danskerne også efterspørger, er Apple AirPods, der har pakket den gode lyd ned i et kompakt og stilfuldt design, du kan have med overalt. Apple AirPods er moderne in-ear og trådløse høretelefoner, som er spækket med solid teknologi hele vejen igennem, som vi jo kender det fra Apple. Bestil f.eks. AirPods 2 og den almindelige udgave. Vælg også imellem Apple AirPods Pro med prisgaranti. Bestil dit nye trådløse headset i dag, og få det med pakkeposten i morgen. Fordi hos Av-Cables.dk er dag til dag levering fra hverdag til hverdag en selvfølge på alle lagerførte varer.

Køb Apple AirPods og Google Chromecast billigst hos landets førende elektronikbutik. På nettet finder du ikke et større udvalg end via www.av-cables.dk, også inden for HDMI kabler, USB nøgler og meget andet.