AKJUMEN

Her er et par gode tips, når du skal købe nyt gamer tastatur

Uanset hvor godt et gamer tastatur eller andet gamer udstyr man i sin tid har købt, vil det nok alligevel før eller siden skulle udskiftes. Heldigvis er der masser af fedt gamer udstyr derude, man kan vælge imellem, uanset om man skal bruge et nyt gamer tastatur, en ny gamer mus, en gamer skærm eller helt ny gamer computer. Du kan f.eks. klikke ind forbi www.av-cables.dk og få dig et kig på deres fremragende udvalg, og med sikkerhed finde et gamer tastatur, der passer perfekt til din personlige stil og til dine præferencer. I denne artikel har vi skrevet lidt om gamer tastaturer, og kan forhåbentlig hjælpe dig, hvis du skal i gang med at shoppe.

Trust, Deltaco og andre gode mærker fra Av-Cables.dk kataloget

Der er flere fornuftige mærker, du kan ”sigte” efter, når du skal vælge et nyt gamer tastatur. Ét af dem er Trust. Trust har i efterhånden mange år været en af de førende producenter inden for elektronisk udstyr til computere, og har især fokuseret på mus og tastaturer. Derfor er det heller ikke overraskende, at Trust er et populært valg, når gamere skal købe nyt tastatur. Lidt i samme kategori finder man Deltaco; en producent der formår at kombinere glimrende design og god kvalitet, med priser hvor de fleste kan være med.

Der er virkelig sket meget på designfronten de seneste år, når det gælder gamer tastaturer. Man har i den grad mulighed for at sætte et personligt præg på ens gamer opsætning, med et tastatur der f.eks. er udstyret med stilet RGB belysning. Er man omvendt til lidt mere diskrete løsninger, når man skal have nyt tastatur, er der naturligvis også stadigvæk gamer tastaturer i lidt mere klassiske design derude.

Skal man vælge et mekanisk tastatur eller et membran tastatur?

Et spørgsmål, man bliver nødt til at stille sig selv, når man køber nyt tastatur, er, om man vil have et mekanisk tastatur eller et såkaldt membran tastatur. Rigtig mange gamere foretrækker et mekanisk tastatur, da disse som regel er bedre til lynhurtigt at registrere når man trykker på tasterne. Det skal dog nævnes at mekaniske tastaturer larmer mere end membran modeller, og at de som regel er lidt tungere. Har man derfor ofte sit tastatur til gaming med sig på farten, kunne det måske være en ide med en membran model. Det samme gælder, hvis man ofte bruger tastaturet i nærheden af andre, f.eks. på kontorer eller lignende.

Forhåbentlig har denne lille guide været med til at give dig et praj om, hvad dit næste gamer tastatur skal være. Og forhåbentlig finder du ét, som du har glæde af i mange år frem.