AKJUMEN

Køb alt fra et netværkskabel til Tv ophæng hos Av-Cables.dk

Av-Cables.dk er storforhandler af netværkskabler og Tv ophæng. Se sortimentet og de lave priser på www.av-cables.dk.

Netværkskabel - Find det rette

Et netværkskabel fås i mange former og afskygninger, og Av-Cables.dk har de fleste. Vælg imellem Cat 5e, Cat 6 og Cat 8 netværkskabler, eller bestil udendørs netværksledninger online. I kategorien finder du også krydsede og løse netværkskabler. De forskellige typer er så inddelt i underkategorier, hvor du kan vælge imellem prisstærke og kvalitetsfulde mærker. Du finder også netværkstilbehør på hjemmesiden, hvor du heriblandt kan vælge imellem vægdåser, patchpanels og switches. Hos Av-Cables.dk får man prismatch, og det betyder selvfølgelig, at det altid er billigst at handle hos denne danske elektronikspecialist. Priserne befinder sig typisk imellem 15 % og 60 % lavere end vejledende priser i butikkerne. Det er let at finde den rette type netværkskabel hos Av-Cables.dk, og det er samtidig let at handle og bestille på den brugervenlige hjemmeside.

Tv ophæng til forskellige størrelser

Av-Cables.dk forhandler også Tv ophæng. På hjemmesiden kan du vælge imellem vægbeslag til fjernsyn i forskellige størrelser. Udvalget er inddelt i kategorier efter antal tommer. På www.av-cables.dk er det let at finde et Tv ophæng, uanset man ønsker af hænge et 10 tommers eller 100 tommers fjernsyn op med vægbeslag. Du kan se, hvor stort et Tv, at de forskellige ophæng kan klare online. Ved modellerne, står der også beskrevet max vægt og hvilken type fjernsyn, at ophænget kan benyttes til. Ligesom i forrige nævnte kategori og i alle andre kategorier hos Av-Cables.dk, gælder det også her, at priserne er markant under markedsnormen. Spar mange penge på et Tv ophæng af en solid kvalitet. Se de forskellige vægbeslag, og spar plads i stuen eller på værelset ved at hænge fjernsynet op.

 

Hos Av-Cables.dk finder du gode priser på Tv ophæng af en solid og stærk kvalitet. Se de mange typer vægbeslag online. Som firmanavnet indikerer, finder du også alt i kabler online. Klik ind på www.av-cables.dk, uanset om du mangler nyt netværkskabel eller HDMI stik.