AKJUMEN

Sortimentet hos carvision.dk byder bl.a. på markeringslys, Android Auto etc.

Man finder hos Carvision altid et bredt udvalg af de bedste produkter og udstyr, til din bil. Sortimentet byder bl.a. på Android Auto, samt en masse forskelligt markeringslys.

Android Auto - Navigation, taleopkald mm uden af tage hænderne af rattet

Carvision er udbyder af en lang række forskelligt udstyr og tilbehør til din bil. Herunder fås det smarte Android Auto, som giver brugeren mulighed for håndfrit brug af telefonen, i bilen. Android Auto er et multimediesystem, hvorigennem man får mulighed for navigation, musik, taleopkald og meget andet, uden at skulle tage hænderne af rattet. Android Auto som man finder hos Carvision, benytter sig af Hey Google Stemmekontrol, hvor igennem man kan navigere sig rundt i systemet og dens muligheder. Med Android Auto er det nemt og hurtigt at lære at benytte systemet, da det er en brugerflade man kender fra sin smartphone. Carvision står altid klar til hjælp af montering, hvor det kan gøres på din egen adresse. Man kan læse meget mere om muligheder på www.carvision.dk, hvor der altid tilbydes professionel hjælp og guidance til dig.

Markeringslys i et hav af forskellige farver og kombinationer

Man finder hos Carvision også et bredt udvalg af forskelligt markeringslys. Her i sortimentet finder man markeringslys med forskellige farver, kombinationer og meget andet. Ligeledes finder man LED lys der kan være et 2, 3 eller 4 delt kombinationslys, så der findes noget til alles behov. Ligeledes fås markeringslysene i forskellige farver i kanten, hvor der fx tilbydes sort og krom, så de kan passe til enhver trailer eller lignende. Ønsker man god service, er Carvision det rigtige sted at handle, Alle produkterne fås med god brugervenlighed, så alle kan være med. Ligeledes tilbydes der montering af næsten hele sortimentets produkter, som bl.a. kan blive gjort hjemme på din egen adresse. Klik eventuelt ind på www.carvision.dk, og undersøg dine muligheder yderligere.

 

Besøg Carvision allerede i dag, hvis du er på udkig efter nyt og kvalitetsrigtigt udstyr, og god kundeservice.