AKJUMEN

Stort udvalg af USB-A til Micro-B kabler og trådløse mus hos Av-Cables.dk

Det lille USB-A til Micro-B kabel har det med at blive væk! Har du brug for et nyt ét? F.eks. til at oplade dit headset eller overføre data imellem din smartphone og din PC? Billigst bliver det nok, hvis du handler på www.av-cables.dk. Derinde har de samlet alle de ledninger og det elektroniske udstyr, du har brug for. Mangler du f.eks. en trådløs mus? Køb også keyboards til gode priser, og det er med dag til dag levering hos Av-Cables.dk.

USB-A til Micro-B kabel - Oplad smartphone, MP3-afspiller m.fl.

Det er nemt at koble din smartphone til computeren med et USB-A til Micro-B kabel, og hos Av-Cables.dk finder du mange længder. Disse kan både benyttes til at overføre data, men også at oplade din mobiltelefon eller dine trådløse høretelefoner. Det almindelige USB-A stik, som vi kender det, kan tilsluttes til enhver PC og overføre alt fra apps til musik og videoer. I den anden ende finder man det mindre Micro-B stik, som er understøttet af mange mindre enheder - alle de små gadgets, der får hverdagen til at hænge sammen. Det kan være MP3-afspilleren, mobiltelefonen, headsets, tablets og meget mere. Med et USB-A til Micro-B kabel er det let at flytte data imellem dine enheder, og hvis du vil have en bestemt farve, så er det også muligt på www.av-cables.dk. Derinde får du endda prisgaranti på dit køb af USB-A til Micro-B kabel eller andet på webshoppen.

Trådløs mus til gaming, internet browsing, kontor og andre opgaver

Det er nødvendigt med en god trådløs mus, uanset om man bruger hele arbejdsdagen på kontoret, eller man godt kan lide at game i fritiden. Når du bestiller hos Av-Cables.dk, så har du mange kvalitetsfulde trådløse muse at vælge imellem, fordi denne webshop har købt hjem fra de bedste mærker. Du kommer kun til at vente en enkel dag fra bestilling til levering af din nye trådløse mus. Køb f.eks. optiske trådløse muse med ekstra museknapper og en god reaktionstid. Det er også muligt at købe en trådløs mus med musemarkørstyring og nano-modtager, når man handler på www.av-cables.dk.

 

Bestil en trådløs mus og USB-A til Micro-B kabel hos Av-Cables.dk, der forhandler til ekstra skarpe priser.