AKJUMEN

Udendørslamper og LED strips - Belysning til utallige formål

Lite-House sælger belysning og lamper fra mange forskellige danske og udenlandske mærker. Læs med her, hvis du skal bruge en udendørslampe eller en LED strip.

LED strip - Til alm. og lavere spænding

Lite-House har alt i belysning og lamper til gode priser. De har lamper fra danske designermærker såvel som udenlandske, og du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge i deres smukke sortiment. Der er lamper og belysning i mange forskellige prisklasser og kategorier, og uanset din smag, så vil du nok kunne finde lige præcis det, du drømmer om. Hvis du skal bruge en smart belysning, som kan sættes op nærmest hvor som helst, som ikke tager noget plads, og som er nærmest usynlig, når det slukkes, så er det en LED strip, du skal have fat i. LED strips kan kobles sammen for at skabe længere kæder, og de klæbes simpelthen op og giver et fantastisk godt og energieffektivt lys. Du kan finde en LED strip i 230V eller lavvolt, og uanset hvilken du vælger så får du altså en smart belysning, som kan klæbes op under køkkenskabene over komfuret eller andre ”besværlige” steder, hvor du har brug for belysning.

Lite-House forhandler udendørslamper til have, indkørsel m.m.

I butikken kan du også finde et flot udvalg af udendørslamper til gode priser. Der er mange forskellige at vælge imellem – både væghængte, fakler og meget mere. Hvis du skal bruge en lampe, som lyser husmuren op, så er der flere forskellige at vælge imellem. Både lamper, der lyser opad, nedad og begge dele. At oplyse husmuren er en god måde at skabe udendørs belysning på, for det reflekterer lyset og kaster det ud over den mørke have, hvorimod hvis lamper lyser direkte ud i den mørke luft, så bliver lyset ikke rigtig fanget af noget, og desuden blænder det, når du får det liget i synet. Hvis du skal bruge en flot udendørslampe, så kan du helt sikkert finde en god model i butikken til en skarp pris, for der er mange flotte modeller at vælge imellem.