AKJUMEN

Formel 1 rejser med privat jet hos Private Jet Partner

Der er stor fidus ved at vælge en privat jet. Hos Private Jet Partner kan du leje taxifly og flyve med stil. Disse egner sig bl.a. til Formel 1 rejser f.eks. til den store oplevelse i Monaco. Du kan også rejse med VIP fly til Cannes, Marseille, Genova m.m. Book gennem private-jet-partner.dk.

Flyv med privat jet til Madrid, Innsbruck, Bern, Basel m.fl.

Det er federe at rejse med privat jet. Kom til Rom, Napoli og mindre byer i Italien. Rejs til Valencia, Madrid, Barcelona og resten af Spanien. Eller tag turen uden for Europa. I modsætning til almindelige flyselskaber, er du ikke begrænset ved at bestille hos Private Jet Partner. De tilbyder privat jet til alle kunder. Flyselskaberne har konstant skåret mere og mere væk af luksusydelserne, som der engang var på en flyvetur. Det betyder i dag, at det almindelige rutefly er en kedelig tur, som bare skal overstås. Sådan er det ikke med privat jet. Det er en helt anden rejseform, hvor selve rejsen også er en nydelse. Der er også mere plads til at udfolde sig alt efter flytypen, man har valgt. Har du brug for et bord, hvor du kan arbejde ved? Så ring til Private Jet Partner med denne forespørgsel, og så sikrer de dig den rette flytype. Det er f.eks. populært for virksomheder at flyve med privat jet til forretningsmøder.

Fordele ved jet udlejning til Formel 1 rejsen

Tag på Formel 1 rejse. Rejs i bedste Pole Position stil med Private Jet Partner, der f.eks. arrangerer Formel 1 rejser til Monaco. Se Grand Prix tæt på. Den klassiske bane i Monaco, som faktisk bare er byens almindelige gader, er en helt speciel oplevelse. Bestil også Formel 1 rejser til de deciderede racerbaner rundt omkring i Verden. Private Jet Partner tilbyder de bedste rejser til Formel 1 fans, der ikke blot kan nøjes med at se det i TV. Hvis du har benzin i blodet, så skal du selvfølgelig tæt på sammen med de bedste venner.