AKJUMEN

Julemarked i Berlin og Amalfikysten med rejsebureauet Ans Rejser

Oplev Amalfikysten, eller tag på juletur til Berlin. Se Europa sammen med Ans Rejser.

Oplad batterierne på Amalfikysten

Ans Rejser står bag en unik tur til Amalfikysten, hvor man kommer tæt på denne italienske kyststrækning, og man kommer også forbi de helt store attraktioner som Vesuv og Pompei. Der bliver tid til at udforske de skønne byer på egen hånd, og denne ferie til Amalfikysten indeholder både Amalfi, Capri, Sorrento og andre klassiske byer i Italien. Er du helt forelsket i det støvleformede land? Tag med Ans Rejser til Italien, og få en uforglemmelig ferie til en fordelagtig pris. På www.ansrejser.dk kan du bestille ture til Amalfikysten og andre italienske destinationer. Andre muligheder er Syditalien, Umbrien, Verona og naturligvis Rom. Rejs med Italien-specialisterne her, og kom rigtigt under huden på dette ikoniske land med en af de mest imponerende historier. Læs mere om Amalfikysten, Rom og de andre muligheder i Italien på ansrejser.dk.

Juletur til Berlin med fokus på Den Kolde Krig

Leder du efter en kortere ferie omkring julen, som er tættere på dit hjem? Så overvej en af de forskellige julesmutture til julemarkeder i Danmark samt Tyskland. Tag bl.a. på juletur til Berlin. Der bliver mulighed for at se attraktioner vedrørende Den Kolde Krig, og der bliver tid til en byrundtur. Inde på hjemmesiden kan du se flotte billeder af Berlin i juletiden, og den tyske hovedstad er også kendt for charmerende julemarkeder, ligesom man finder i Hamborg, Lübeck og andre byer i Tyskland. Drømmer du dig allerede frem til julen? Så bestil i dag, og glæd dig til en juletur til Berlin. Vil du hellere blive i Danmark? Ans Rejser tilbyder også korte ferier på én dag til Tivoli i København, eller du kan opleve Tønder og området omkring, som også har et julemarked. Læs mere om julemarkeder i Berlin og de andre byer på ansrejser.dk.

 

Bestil en skøn tur til julemarked i Berlin med Ans Rejser, som også er en specialist i Italien. Deres tur til Amalfikysten kan varmt anbefales.