AKJUMEN

Kør i superbil hos Padborg Park

Det kan ikke undgås at blive en lille smule fascineret af superbiler. Udover at være hurtige, smukke og imponerende, så er det at køre i en superbil en oplevelse for sig selv. En oplevelse du kan prøve hos Padborg Park, der har Danmarks længste racerbane. Kom til trackday i Padborg Park, og test dine egne og din bils grænse af.

Kom bag rattet i en superbil

Er du til fart og adrenalin? Så skal du helt sikkert besøge Padborg Park. I Padborg Park kan du køre superbil på bane og give den fuld gas i ét af deres mange køretøjer. Du kan ikke forestille dig følelsen af en superbil, før du har kørt i en. Hos Padborg Park lover de altid en sjov, hurtig og adrenalinfyldt dag med masser af spænding. Du kan tjekke udvalget af superbiler inde på www.padborgpark.dk og vælge hvilken dag og hvilket tidspunkt, du skal ud at prøve kræfter på racerbanen.

Test dig selv og din bil til trackday

Hos Padborg Park kan du komme til trackday. Trackday er for dig, der gerne vil lære dine egne, såvel som din bils grænser bedre at kende. Til dette arrangement får du mulighed for at teste din egen bil af på Danmarks længste motorbane. Måske har du et mål om at forbedre dine evner som bilist, eller har du bare en drøm om at prøve din bil af på en rigtig racerbane? Uanset hvad, så får du muligheden for det til trackday hos Padborg Park. Inde på www.padborgpark.dk kan du læse om de 2 forskellige udgaver af trackday, der tilbydes. Der findes trackday after work, som er for dig, der foretrækker at køre om eftermiddagen, hvor arrangementet varer fra kl. 16.00-20.00. Den anden udgave af trackday er et heldags event, som varer fra kl. 10.00-16.00. Det vil til begge arrangementer være muligt at bestille mad, så du ikke skal køre ræs på tom mave.