AKJUMEN

Rundrejse til Canada eller Amazonas, Ecuador og Galapagos hos Adventure Holidays

Tag på de skønneste rundrejser i hele Verden med Adventure Holidays, der bl.a. tilbyder ture til Canada samt en samlet ferie til Galapagos øerne, Amazonas og Ecuador med alt inklusivt.

Canada rejse med rejsegaranti - Uforglemmelig natur

Rejs til Canada med dansk rejseleder hos Adventure Holidays, der tilbyder rejsegaranti på ferier til hele Verden. Canada er et magisk land, som alle bør opleve mindst en enkelt gang, men gerne flere, som mange danskere vælger! På en rundrejse til Canada med Adventure Holidays bliver der bl.a. fokuseret på den storslåede natur, som landet har at byde på. Der er garanteret afgang til Canada i 2020, og rundrejsen byder bl.a. på Rocky Mountains, Vancouver, Telegraph Cove, Banff, Icefield Highway og mange, mange andre storslåede oplevelser, som du vil tænke tilbage på med glæde resten af livet. Bestil en storslået ferie til Canada med dansk rejseleder og fuld forplejning - mere info på adventureholidays.dk.

Rundrejse til Ecuador, Galapagos og Amazonas - Alt inklusivt og dansk rejseleder

Du kan også tage på rundrejse til Amazonas, Ecuador og Galapagos med Adventure Holidays, som her har sammensat en usædvanlig rundtur til Sydamerika og eksotisk natur, som er ulige noget, vi har i vores egn på Jorden. Det er en unik ferie på 20 dage med dansk rejseleder, som byder på det bedste af det bedste i Amazonas, Galapagos øerne og Ecuador. Hele programmet står nærmere beskrevet på www.adventureholidays.dk, hvor du også kan forhåndstilmelde dig afgangen i 2020. Der kommer til at blive ophold i 8 dage i Ecuador, 3 dage i Amazonas og 8 dage på Galapagos øerne. På sidstnævnte destination er der tale om et ø-hop, hvor man får oplevet de forskellige øer, som har hver deres karakteristika. Er du fristet til at tage på rundrejse til Galapagos, Amazonas og Ecuador? Så besøg hjemmesiden.

 

Hos Adventure Holidays kan du komme på ferie til Amazonas, Ecuador og Galapagos samt unik rundrejse til Canada med storslået natur. Book inde på adventureholidays.dk, og se de fulde programmer.