AKJUMEN

20 fods ISO container køb hos DC-Supply

Køb en container, uanset om du har brug for en 20 fods container til offshore eller en containerbolig. Der forhandles både til private og erhverv hos DC-Supply, der er en fleksibel, dansk leverandør, som både tilbyder salg og udlejning.

Container køb - Stort udvalg

Det er muligt at foretage container køb hos DC-Supply, uanset om man handler som privatperson, som firma, eller man bestiller til offentligheden. Denne danske leverandør af containere tilbyder nemlig alt fra militærløsninger til boder, event containere og meget mere. Klik ind på www.dc-supply.dk, og se det store katalog. Der er nemlig listet mange af virksomhedens tidligere projekter, hvor der med god sandsynlighed også er en løsning, som passer til dit behov. Det er også muligt at skræddersy din egen container i samarbejde med DC-Supply. Find modeller på 6, 8 og 10 fod samt større containermuligheder på 20 og 40 fod ifølge ISO standarderne. Du kan også købe og leje high cube og flatrack modeller via dc-supply.dk.

Bestil en 20 fods container til privat og erhverv

Bestil en 20 fods container i forhold til ISO standard på www.dc-supply.dk, der har produceret disse siden 1981. I dag leverer DC-Supply ikke blot 20 fods containere og andre typer til Danmark, men også til projekter på Grønland eller så fjernt som Afrika. Der tilbydes specialdesignede containere på 20 fod med ISO målene. Køb en CSC-godkendt 20 fods container med dobbeltdør, sidedør, som flatrack eller beregnet til offshore. DC-Supply kan hjælpe med ethvert projekt også med henblik på køle/frysecontainere samt beboelse. Se det CSC-godkendte udvalg af 20 fods containertyper online, og tag en indledende samtale med en rådgiver fra dette danske containerfirma af.

Bestil hos de bedste, når du skal investere i noget så stort som containere. DC-Supply er en dansk producent med flere årtiers erfaring, og som tilbyder alt fra 20 fods ISO modeller til små minicontainere på 6 fod eller de helt store 40 fods varianter. Læs mere på hjemmesiden.