AKJUMEN

2BM har bl.a. stor erfaring med udtræk af data med Data Discovery Tool og softwaresystemet SuccessFactors

2BM laver forskellige overbygninger til SAP systemer, som let og hurtigt kan implementeres i din virksomhed. Læs mere om SuccesFactors og om udtræk af persondata med Data Discovery Tool her.

Udtræk data med Data Discovery Tool

Ifølge GDPR skal virksomheder kunne slette alle persondata på eks-medarbejdere, kunder og partnere hvis de beder om det, og det er de færreste virksomheder, der faktisk kan det. Ved du hvor al persondata findes i din virksomheds SAP system? Det er ikke let at overskue, for der indsamles enormt meget data og for ikke-tekniske SAP brugere kan det være enormt svært at overskue, og derfor kan meget få virksomheder faktisk leve op til den paragraf i GDPR. Men 2BM har udviklet et smart værktøj, der hedder Data Discovery Tool til udtræk af data. Det kan let lokalisere al persondata på en case, og giver et langt bedre overblik over it-systemets mange afkroge. Udtræk af data med Data Discovery Tool er enormt let og hurtigt gjort, og der kan spares enormt mange arbejdstimer på den slags arbejde. Det er et tungt arbejde, hvis det skal gøres ”manuelt” som mange virksomheder gør det nu uden 2BM’s Data Discovery Tool.

Opbyg konkurrencefordele og mere med SuccessFactors

2BM kender til mange forskellige software systemer, som er overbygninger af SAP og som samarbejder og udvider din virksomheds software systemer. Bl.a. kan nævnes SuccesFactors, som de også yder service på og som måske vil være noget for din virksomhed, hvis det er en større virksomhed med mange ansatte. Omkostninger til ansatte udgør ofte imellem 40-60% af en virksomheds budget, og derfor er der mange gode grunde til at gennemse og effektivisere på det område. SuccesFactors er et software program, som kan optimere medarbejderpræstationerne, tilpasse forretningen og opbygge konkurrencefordele: 1% top linje omsætningsvækst, 5% større produktivitet og medarbejderomkostningerne reduceret med 15%. På 2bm.dk kan du læse om en standard udformet SuccesFactors pakke med seks af de primære moduler ud af Employee Central, Performance & Goals, Compensation, Learning, Recruitment, Successsion & Development, Onboarding, Analytics & Reporting. Hvis du er interesseret i at spare penge på medarbejderomkostninger, få større produktivitet hos dine medarbejdere og tjene mere på bundlinjen, så er det lige noget for dig med dette effektiviserende program.