AKJUMEN

Almindelig og færdigblandet e-væske på www.dvliquids.dk

Den danske webshop DV liquids har lige nu hylderne fyldt med produkter til e-cigaretter - ja alt lige fra færdigblandet e-væske til andre typer e-væske. Og husk at en venlig kundeservice sidder klar til at hjælpe, hvis du er i tvivl om et eller andet vedrørende valg af færdigblandet e-væske eller andre typer e-væske. De vil helt sikkert gerne besvare dine spørgsmål efter bedste evne. Læs mere i artiklen herunder.

Denne tekst er alene henvendt til dig der importerer, producerer, eller sælger e-cigaretter!

Færdigblandet e-væske

Når det er blevet tid til at købe ny e-væske til din e-cigaret, så kan man købe færdigblandet e-væske fra forhandlere som www.dvliquids.dk. Her finder man et udvalg af færdigblandet e-væske, med flere arianter at vælge imellem i kataloget. Når man bestiller ryst og nyd færdigblandet e-væske fra forhandleren, så skriver man ganske simpelt hvilken aroma man ønsker sammen med e-væsken, og derfra er det ellers blot at blande hele molevitten sammen i den store flaske, ryste og så er ens færdigblandede e-væske klar til brug. 

E-væske hos DV liquids

Du har rig mulighed for at gå på opdagelse, når du shopper e-væske hos www.dvliquids.dk. Måske viser det sig at lakrids og mentol e-væske er den helt rigtige kombination for dig. Er manmere til klassiske e-væske varianter som jordbær og hindbær finder man også dem.