AKJUMEN

Alt i tasker og muleposer med mulighed for firmalogo som tryk

Køb ny taske eller mulepose med logo. Bestil et stort parti af tryksager allerede i dag og spred dit firmas navn til vidt og nært. Remmerprint.dk er en dansk specialist, der tilbyder et væld af produkter med kundens eget print.

Køb tasker med prints online

Bestil en taske med firmalogo hos Remmerprint.dk. Det er fx lækkert at kunne uddele medarbejderne en taske med virksomhedslogo, som kan benyttes til sport og fritid. Det er gratis reklame, som medarbejderne også kommer til at værdsætte. Køb gode og solide fritidstasker, hvor du kan uploade eget logo. Vælg også mellem rejsetasker og sportstasker til forskellige formål. I den lette ende er det muligt at vælge en rygpose, som man lige kan smække over skulderbladet. Remmerprint.dk fører kun tasker af en god kvalitet, og til særdeles stærke stykpriser. Bestil et stort parti af tasker. Dette er blot en ud af mange måder at sprede dit firmas brand til omverdenen på.

Bestil muleposer med virksomhedslogo som tryk hos Remmerprint.dk

Muleposer føres også hos Remmerprint.dk, og disse kan shoppes i flere størrelser. Hanken kan varieres til en vis grad, hvor du fx kan vælge en lang eller kort hank. Remmerprint.dk fører også store revisorposer med eller uden lomme. Der er stort fokus på miljøet, og mange danskere er gået væk fra de typiske engangsposer i supermarkedet. Det betyder, at mange tager muleposer med i stedet for, og det betyder, at dit brand spredes ved hvert indkøb i supermarkedet. Kigger du efter muleposer med logo, så skal du ikke gå glip af udvalget inde på www.remmerprint.dk. Firmaet her sørger for effektiv trykproduktion til tiden, uanset om du ønsker muleposer eller andre sager fra hjemmesiden.

 

Klik dig frem til nye print artikler til dit firma hos Remmerprint.dk. Find muleposer, tasker og andre artikler, man bruger i dagligdagen og på arbejdet. Det er vigtigt for de fleste firmaer, at ens mærke bliver set af potentielle kunder, men også forretningsforbindelser m.m.