AKJUMEN

Alt i værktøj og overfladebehandling til arbejde med træ fra Dorch & Danola

Dorch & Danola sælger alt til træarbejde. Læs bl.a. om overfladebehandling fra Rubio Monocoat samt om en smart elhøvl her.

Specialudviklet overfladebehandling til træ fra Rubio Monocoat

Dorch & Danola har et kæmpe udvalg af værktøj og udstyr til bl.a. træ- og metalarbejde. De sælger både håndværktøj, elværktøj, større maskiner samt sikkerhedsudstyr til gode priser. Du kan også finde overfladebehandling fra bl.a. Rubio Monocoat, som er specielt udviklet til at overfladebehandle træ med. Hvis du lægger en terrasse i træ, så er det en god ide, at giver det en overfladebehandling fra fx Rubio Monocoat, som har en særlig terrasseolie til formålet. Solen får sukkeret i træet til at trænge ud, hvilket tiltrækker insekter, svampe og alger, som spiser af træet, misfarver det og ødelægger det. Derfor skal man lukke overfladen, så den er forseglet imod angreb. Det kan man gøre med Rubio Monocoat, og det er en god ide at gøre det jævnligt med et par års mellemrum. Tjek hele udvalget af overfladebehandling og terrasseolie på dorchdanola.dk, hvor du helt sikkert kan finde det, du skal bruge.

På udkig efter en ny elhøvl? – Se det store udvalg på dorchdanola.dk

Dorch & Danola har et kæmpe udvalg af elværktøj til gode priser. Du kan bl.a. finde værktøj til snedkerarbejde i butikken. Se fx på en smart elhøvl, som kan bruges til mange forskellige formål. En elhøvl er det bedste værktøj til at jævne et stykke træ med, og der er både håndholdte modeller i butikken samt en smart tykkelseshøvl. Du kan finde mange forskellige gode slags værktøj i butikken fra bl.a. mærker som Metabo, Festool, Mafell og Bosch. Når det kommer til elhøvle, så fører de også mærker som fx Ferax og JET, som også har nogle gode modeller til et mere prisvenligt budget. Du kan helt sikkert finde det perfekte værktøj til dit arbejde i butikken, hvor der er mange forskellige modeller at vælge imellem. Uanset om du er snedker, tømrer, smed, gør-det-selv-person eller kunstner, så har de et stort udvalg af kvalitetsværktøj, som du kan købe online til gode nedsatte priser.