AKJUMEN

Ansigtsolie og håndsæbe fra dansk fabrik

En nærende ansigtsolie kan løfte energien. Badeanstalten tilbyder bl.a. olie med Vitamin E. Vitaliserende ansigtsserum er også en del af udvalget. Håndsæbe og håndsprit fra mærket kan ligeledes bestilles på www.badeanstalten.dk.

Køb ansigtsolie og serum til ansigtet på www.badeanstalten.dk

En god ansigtsolie er guld værd. Badeanstalten er en dansk fabrik fra Aalborg, der har produceret nogle virkelig skønne ansigtsolier, og som også har dedikeret mange timer til at perfektionere deres ansigtsserum. Det har de gjort med stor respekt fra traditionerne, men stadigvæk med mod på at prøve nye ting af. Hos Badeanstalten lader de naturens ingredienser skinne igennem, og dette er også tydeligt, når man dykker ned i deres ansigtsolie og ansigtsserum. Det er ansigtspleje med fantastisk nærende egenskaber. Er du fristet til at prøve en af de unikke ansigtsolier? Så se mere på badeanstalten.dk.

Den skønneste håndsæbe fra Badeanstalten

Håndsæbe fra Badeanstalten består bl.a. af æteriske olier, og de syntetiske vaskeaktive stoffer er valgt fra. Skumdannelsen er således ikke sulfatbaseret, ligesom det ellers ses på resten af markedet, men derimod et resultat af forskellige kombinationer af naturlige ingredienser. Dette sikrer en sublim oplevelse, når man benytter flydende håndsæbe fra denne danske sæbevirksomhed. Håndsæben er også en fantastisk gave som f.eks. til housewarming. Der findes lige nu en række forskellige håndsæber og også håndsprit i kategorien. Køb ligeledes vægbeslag i stilfulde design, der egner sig perfekt til opbevaring af din flydende sæbe.

 

Det er nogle sanselige produkter, man finder hos Badeanstalten, der tilbyder alt fra håndsæbe til ansigtsolie. Køb også badesalt med Middelhavssalt som en primær ingrediens, og find lækker barbercreme fra mærket online. På badeanstalten.dk kan du købe den lækreste pleje fra denne danske fabrik. Hos fabrikken i Danmark har de nemlig kombineret de klassiske sæbetraditioner her i landet med moderne metoder. Med de bedste råvarer i centrum, er Badeanstalten kommet frem til en lækker portefølje af nærende plejemidler, der egner sig perfekt som gave, men selvfølgelig også til dig selv. Shop løs blandt det luksuriøse udvalg af ansigtsserum, læbepomade, body wash, shampoo etc.