AKJUMEN

Armeringsstål og stålrør forhandles hos P. Conradsen

P. Conradsen forhandler forskellige former for armeringsstål herunder kamstål og svejste stålnet. Virksomheden, der er beliggende i Nordjylland, har også diverse stålrør. Det tæller bl.a. varmvalsede og koldvalsede hulprofiler og mange flere. Deres mange medarbejdere arbejder hver dag for at udleve deres motto, der er: ”Altid at levere den rette vare - til den rigtige pris - og til den lovede leveringstid”.

Find armeringsstål til at forstærke dine betonkonstruktioner

De har flere underkategorier inden for armeringsstål. Armeringsstål benyttes for eksempel, hvis du skal lave et fundament. I så fald vil du støbe de forskellige typer af armeringsstål ned i beton. Inden for armeringsstål kan du finde kamstål i forskellige tykkelser og metermål samt forskellige svejste stålnet. Kamstål er rigtig godt til at forstærke betonkonstruktioner i diverse byggeprojekter. P. Conradsen har kamstål i flere størrelser, så du kan vælge den, der passer bedst til din konstruktion. På den måde kan du forstærke betonkonstruktionen, når du skal armere sokler, fundamenter, betonvægge og andet. Ønsker du en specifik størrelse, kan du skrive eller ringe til dem og høre dem ad. Når du handler armeringsstål eller andre produkter hos dem, vil du altid kunne få personlig og faglig rådgivning. Hvis du ønsker hjælp, kan du både ringe til dem eller sende dem en mail på [email protected].

Vælg stålrør som varmvalsede hulprofiler

Derudover har de mange underkategorier inden for stålrør. Sortimentet spænder meget bredt. Udover varmvalsede og koldvalsede hulprofiler som nævnt ovenfor, så har de også firkantstål og fladovale stålrør m.m. Tages der udgangspunkt i varmvalsede hulprofiler, så fås de i længder af 6 - 12 meter. De kan bestilles med svejsesøm eller sømfri. En hulprofil der er varmevalset kan bestilles kan svejsesøm eller sømfri. Det er et sikkert valg til mange projekter og kan købes i godstykkelser mellem 3 - 16 mm. Ønsker du dine stålrør eller andre produkter leveret til Nordjylland, får du fri fragt. Virksomheden har næsten 100 år på bagen og har derfor et stort branchekendskab. I den periode har de markeret sig som en sikker og pålidelig leverandør til flere industrier. Du kan købe deres varer til både privat og erhverv.

De har hovedafdeling i Frederikshavn i Nordjylland. P. Conradsen har de seneste år været i en markant vækst, hvilket blandt andet skal ses i lyset af en høj personlig service og et udpræget branchekendskab. De har mange velorienterede medarbejdere, der venter på at løse dine ønsker inden for jern og stål. Det være sig om du står og mangler armeringsstål, stålrør eller andet.