AKJUMEN

Barkflis og flisesand i unik kvalitet

GrusDirekte.dk har et stort udvalg af mineralske råstoffer m.m. Læs lidt om virksomhedens udvalg af bl.a. barkflis og flisesand her.

Bestil barkflis online, og skab din drømmehave

GrusDirekte.dk er den bedste leverandør af mineralske råstoffer i Danmark. Deres fleksibilitet i forhold til levering er fantastisk at arbejde med, og du kan være sikker på, at de nok skal kunne hjælpe dig med at finde de helt rette produkter til dine have-, bygge-, eller anlægsopgaver. De sælger alt fra sten, jord, muld og grus til barkflis til haven. Barkflis er et virkelig godt og naturligt ukrudtsmiddel til dine bede og omkring dine træer. Skvalderkål er meget svær at komme af med, når den først har fået fat, og derfor er det bedst, hvis man kan sørge for, at det aldrig kommer. Med barkflis omkring dine frugttræer eller i dine rosenbede er du næsten sikker på, at ukrudtsplanterne ikke kan få fodfæste. Der findes mange forskellige slags barkflis, bl.a. lys træflis eller meget mørk dækbark alt efter dine æstetiske præferencer. Du kan være sikker på at finde lige det, du skal bruge i sortimentet hos GrusDirekte.dk.

Flisesand en masse hos GrusDirekte.dk

Hos GrusDirekte.dk kan du finde alt i sand til gode priser. Der findes mange forskellige slags i forskellig kornstørrelse, kornform og farve i sortimentet. Sand er ikke bare sand. Der findes flisesand, støbesand, sandkassesand etc. Hvis man søger sand med en høj bæreevne, så skal man have sand med kantede sandkorn. De kantede former sætter sig i spænd og har derfor høj bæreevne, hvorimod runde sandkorn har lav bæreevne, men kan bruges til andre formål. Hvis du er ved at lægge fliser på terrassen, så skal du bruge flisesand til at udfylde fugerne med. Der findes mange forskellige slags flisesand til gode priser, og du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde den helt rette slags sand i sortimentet. Læs mere om flisesand på www.grusdirekte.dk, hvor der er et stort udvalg af bl.a. strandsand med diverse anvendelsesmuligheder. Strandsand bruges bl.a. til sandkasser efter at være blevet renset.