AKJUMEN

BC eller Fairtrade garn? Find din favorit hos KreativGarn.dk

Der er hos KreativGarn.dk altid gode muligheder for at shoppe, hvis man søger kvalitetsrigtigt garn til fair priser. Det brede sortiment byder bl.a på Fairtrade garn og BC garn.

Økologisk og bæredygtigt Fairtrade garn til konkurrencedygtige priser

Man finder hos KreativGarn.dk altid Fairtrade garn til konkurrencedygtige priser. Udvalget hos KreativGarn.dk byder på alverdens forskellige garntyper til alle slags strikkeprojekter. Fairtrade garnet er fremstillet på økologisk vis, hvor der bl.a. findes lækkert garn fra mærker som Manos del Uruguay, Noro, Erika Knight, Onions og meget andet. Meget af Fairtrade garnet er også fremstillet på en bæredygtig måde, så der er taget stillings til både menneskers og naturens miljø. Grundet det økologiske Fairtrade garn, kan man også finde en masse flotte og unikke farvekombinationer, da der ikke er brugt forskellige kemikalier, som skyller de naturlige farver væk. Find ud af mere på kreativgarn.dk.

Northern Lights, Alba og Allino – Find BC garn i flere varianter på kreativgarn.dk

Der bydes hos KreativGarn.dk også på BC Garn, som fås i varianter som Northern Lights, Alba bomuldsgarn, Allino hørgarn og meget andet. Med BC Garn fra KreativGarn.dk kan man derfor altid finde noget, der passer til ens personlige strikkeprojekt. Ligeledes fås BC Garnet i en masse flotte, unikke og naturlige farver. BC Garnet byder fx på deres lækre Northern Lights varianter, som er et dejligt blødt og økologisk garn. Med Northern Lights garnet fra BC Garn, får man noget blødt og ikke særlig ”uldet” garn, som gør det behageligt at bære, og derudover giver det en flot meleret effekt. Derfor er BC Garnet perfekt til dejlige bluser og sweatere, som man kan benytte året rundt. Læs mere om garnet og dine muligheder på kreativgarn.dk.

 

Besøg KreativGarn.dk allerede nu, hvis du søger det bedste garn på markedet i de flotteste farver. Udvalget er bredt, og der kan altid findes noget lækkert garn til dit næste strikkeprojekt.