AKJUMEN

Bestil bæredygtige kaffekapsler nemt via abonnement hos Biokapslen

Bestil genbrugelige kaffekapsler såsom Nespresso kapsler hos Biokapslen. Leder du efter bestilling af bæredygtige kaffekapsler, så er Biokapslen lige noget for dig. Læs mere om deres bionedbrydelige kapsel på abonnement her.

Prøv deres fantastiske kaffekapsler med et abonnement

Biokapslen har udviklet en bionedbrydelig Nespresso kapsel, som passer til alle Nespresso maskiner. Den er lavet i majs, korn og sukker og er den eneste danskproducerede kaffekapsel på markedet. Deres Nespresso kapsel kan smides i komposten, i biospanden eller graves ned i haven. Den er bionedbrydelig og indeholder gourmetkaffe. Der er fire forskellige slags kaffe at vælge imellem, som du kan vælge, når du opretter dit abonnement. To af dem er Rainforest Alliance certificeret og en af disse er økologisk produceret. De forskellige slags kaffe er alle i bedste kvalitet, og du kan bestille en prøvepakke med 20 kapsler – fem af hver slags kaffe – leveret lige til døren for kun 29 kr. Hvis du opretter et abonnement med 120 kaffekapsler om måneden, så sparer du 2000 kr. om året i forhold til almindelige Nespresso kapsler. Der er enormt mange fordele, og du får kaffen leveret direkte til døren. Læs mere om den bionedbrydelige kaffekapsel på www.biokapslen.dk.

Bestil genbrugelige kaffekapsler hos biokapslen.dk - det bæredygtige valg

Hvis du leder efter bestilling af bæredygtige kaffekapsler, så er Biokapslen måske noget for dig. De har udviklet et genialt produkt til ejerne af en Nespresso maskine. Deres kapsler er danskproducerede som de eneste på markedet og består primært af majs, sukker og korn. De kan derfor smides på komposten eller i den grønne biospand, når du har brygget dig en kop gourmetkaffe med den sædvanlige hastighed på din Nespresso maskine. I forhold til bestilling af bæredygtige kaffekapsler, så er det smart at gøre det hos dem, for deres abonnement system gør, at du altid får friske forsyninger af kaffe leveret direkte til døren. Du kan til enhver tid ændre, opsige eller sætte dit abonnement på pause. Der er ingen binding. Læs mere om bestilling af bæredygtige kaffekapsler på biokapslen.dk, hvor du kan bestille en prøvepakke med de fire forskellige slags kaffe, for at finde din yndlings deriblandt.