AKJUMEN

Bestil en container i topkvalitet eller en sikker containerlås hos DC-Supply

Hos DC-Supply findes der et bredt udvalg af forskellige containerløsninger, som findes i den bedste kvalitet. Sortimenter byder bl.a. på specialbyggede containere og containerlåse, som der kan læses mere om i deres webshop.

Containere i høj kvalitet

DC-Supply er udbyder af en lang række forskellige containere, som bliver fremstillet i høj kvalitet. DC-Supply er en container producent der bygger og tilpasser løsninger efter dine behov, hvor der både sælges og udlejes. De har produceret containerløsninger siden 1981, og har derfor mange års erfaring bag sig, hvor at stort set alle ønsker og muligheder kan lade sig gøre. De specialfremstillede containere bliver lavet i tæt samarbejde mellem DC-Supply og kunden, hvor at dygtige ingeniører og håndværkere vil fremstille det endelige produkt. Ønsker man mere viden om produkterne og mulighederne, kan man altid besøge værkstedet i Nørresundby, og få idéer og se mere til udvalget. Læs eventuelt også mere om alle mulighederne på www.dc-supply.dk.

Sikker containerlås

Ønsker man god sikkerhed, tilbydes der hos DC-Supply også container låse, som giver optimal beskyttelse og sikkerhed. Containerlåsene tilbydes i alle størrelser, hvor de hurtigt og effektivt kan sikres og aflåses. De sikre låse er godkendt i højeste forsikringsklasse 5, som gør det yderst besværligt og tidskrævende at trænge ind i containeren. Container låsene kan fås med til en ny container, eller blot bestilles separat, hvis man allerede har en containerløsning derhjemme, som mangler sikkerhed. Her står DC-Supply klar hele vejen igennem til at hjælpe og guide, så man er sikker på at få installeret låsen korrekt. Klik eventuelt ind på www.dc-supply.dk og kig de mange forskellige løsninger og muligheder igennem. Der findes i webshoppen mange forskellige låsemekanismer, alt efter hvilke behov og ønsker man har som kunde.
Besøg DC-Supply allerede i dag i webshoppen eller værkstedet i Nørresundby. Mulighederne er mange, og du kan helt sikkert finde den perfekte løsning til dine behov.