AKJUMEN

Bliv godt kørende med en elegant SEAT Ateca eller Hyundai Tucson

Hos Storgaard Biler finder du Danmarks bedste Hyundai og SEAT forhandler, der også har et autoriseret værksted. Med andre ord; er du på udkig efter en ny Hyundai, så er dette det helt rigtige sted for dig at kigge hen. På deres hjemmeside, storgaardbiler.dk, kan du allerede hjemmefra, læse meget mere om dem og se alle de modeller, som de forhandler i deres butik.

Hyundai Tucson i skandinavisk design

En af de lækre modeller, som du kan få en køretur i, er den smarte Hyundai Tucson, der er Europas bedst sælgende SUV. En Hyundai Tucson er kendt for sit enkelte og skandinaviske design, der er kendetegnet med de bløde linjer, samtidigt med, at den er udstyret med alle de nyeste sikkerhedssystemer, fleksible multimediefunktioner og et hårdtarbejdende firhjulstræk, der kan klare alle tænkelige udfordringer. En Hyundai Tucson er på mange måder indbegrebet af komfort på 4 fire hjul, og dette skyldes bl.a. den store og rummelige kabine, der er gennemarbejdet ned til mindste detalje, for at få den bedste køreoplevelse. Lyder en Hyundai Tucson som noget for dig, så tag og book et møde allerede i dag, så du hurtigst muligt kan komme ud og prøvekøre Europas mest populære SUV.

Elegant SEAT Ateca 

Er du på udkig efter en SUV i særklasse, så er en SEAT Ateca uden tvivl det helt rigtige bud. En. SEAT Ateca er nemlig indbegrebet af form og funktion, der er samlet på bedst tænkelige måde. Du kan kende den elegante SEAT Ateca på dens velovervejede linje og høje taglinje, hvor der er tænkt over selv de mindste detaljer. Derudover findes der i en SEAT Ateca en ergonomisk kabine, hvor du vil blive overrasket over den enorme rummelighed. Så skal du have en bil, der kan klare alle hverdagens opgaver og mere til, så er en SEAT Ateca uden tvivl, et rigtigt godt bud på dette. Du vil nemlig kunne klare det hele uden problemer, og ikke nok med det, så ser den også rigtig godt ud imens. Så kig ind forbi hjemmesiden og tjek den ud.