AKJUMEN

Bliv klar til både store og små fester med lejet udstyr fra Ebbes Udlejning

En fest bør aldrig gå ned på udstyr! Dette ved man hos Ebbes Udlejning, der udlejer alt, hvad du kunne drømme om til din fest med et højt serviceniveau. Find både stofduge, servietter og tekstilservietter under kategorien tilbehør til service, men også teltudlejning, festtelte, gulve, scene, mobilhegn og stakit under kategorien større udstyr.

Få en smuk bordopdækning med lejet service

Et højt serviceniveau er drivkraften bag udlejning af udstyr hos Ebbes Udlejning. Kompetente medarbejdere har altid kunden, gæsterne og festen som fokus, når der udlejes enten større eller mindre udstyr til den glædelige begivenhed. Mangler du for eksempel bordopdækning i form af stofduge, servietter eller ligefrem tekstilservietter, klarer Ebbes Udlejning dette hurtigt og nemt. De fysiske rammer og især bordopdækning er utrolig vigtigt for en fest, da det handler om trygge og afslappede rammer, når en stor fest skal blive en succes. Med fine stofduge, servietter eller tekstilservietter viser du, at dine gæster bliver taget hånd om, og hjælper derfor uden tvivl din fest på vej i den rigtige retning.

Lej festtelt og udstyr til såsom scene eller gulv

Er det dog større udstyr du mangler til haven for at få festen op og stå, står Ebbes Udlejning igen klar med en hjælpende hånd. Du kan leje alt fra festtelte og gulve til en scene, der med sikkerhed vil gøre stort indtryk på dig og dine gæster. Har du derfor planer om at holde bryllup eller fødselsdag i haven, står Ebbes Udlejning klar med teltudlejning til dine specifikke krav og behov. Desuden udlejes også mobilhegn og stakit, hvis dette bliver nødvendigt. Med både festtelte, gulve og scene bliver din næste fest uden tvivl en man vil snakke om længe endnu! De rigtige rammer for en begivenhed er vigtigere end man tror, og Ebbes Udlejning står derfor klar med både teltudlejning og dygtige medarbejdere, der også sagtens kan sætte telte op og pille dem ned igen.

www.teltservice.dk finder du et overblik over de mange muligheder indenfor udlejning af både stort og småt, samt kontaktoplysninger på en medarbejder, der står klar med råd og vejledning.