AKJUMEN

BOARD GOVERNANCE tilbyder målrettede bestyrelsesuddannelser og bestyrelseskurser

Leder du efter bestyrelsesuddannelse? BOARD GOVERNANCE er en dansk bestyrelsesportal, hvor du kan tage et professionelt bestyrelseskursus.

Særdeles gode bestyrelsesuddannelser

Leder du efter professionel bestyrelsesuddannelse? Det kan du finde på BOARD GOVERNANCE, som er en bestyrelsesportal for danske bestyrelsesmedlemmer både i det offentlige og private. Der er forskellige kurser på forskellige niveauer, og du vil helt sikkert lære noget uanset om du er helt grøn, og drømmer om en bestyrelsespost i den lokale idrætsforening eller om du er en garvet rotte med mange år på bagen i forskellige bestyrelser. Bestyrelsesuddannelsen er udviklet af nogle af de vigtigste aktører i dansk bestyrelse og giver dig et unikt indblik i deres erfaringer, som du helt sikkert kan lære meget af. Board-governance.com er en bestyrelsespost, som udover at tilbyde bestyrelsesuddannelse og samler bestyrelsesmedlemmer i et netværk, hvor ledige poster vil blive slået op. Den har også en professionel mappestruktur, som er et bestyrelsesmedlems bedste ven og et uundværligt værktøj i det daglige arbejde som bestyrelsesmedlem i både store og små bestyrelser. Læs mere på hjemmesiden.

Bestyrelseskurser udviklet af topprofessionelle

BOARD GOVERNANCE tilbyder forskellige bestyrelseskurser, og de er udviklet af topprofessionelle, som helt sikkert vil kunne lære dig meget. De har mange års erfaring som professionelle bestyrelsesmedlemmer og kan lære dig enormt meget igennem disser kurser, som er målrettet bestyrelsesmedlemmer på forskellige niveauer. Hvis du drømmer om at booste din karriere, så er denne portal et godt sted at melde sig ind, for her bliver synlig for mange af de vigtigste aktører, og du vil kunne ledige bestyrelsesposter i dit område. Et bestyrelseskursus er en god måde at ruste sig på, for det er et alsidigt arbejde med mange forskellige udfordringer. Find et bestyrelseskursus, som passer lige til dig og prøv en 7 dages gratis demo, hvor du allerede kan lære meget. Portalen er anbefalet eksklusivt af Danske Advokater og samler nogle af de vigtigste aktører i Danmark i et stort netværk, som det kan være guld værd at være medlem af.