AKJUMEN

Book et kursus i forandringsledelse eller et stress kursus hos JohnHarmsen

JohnHarmsen er foredragsholder, coach og stress-ekspert og tilbyder bl.a. stress kurser samt kurser i forandringsledelse.

Book et kursus i forandringsledelse

Forandringer på en arbejdsplads er ofte et tveægget sværd. Generelt set elsker ledere forandringer, men det kan være enormt svært at få opbakning iblandt de ansatte til grundlæggende forandringer. Hvad skyldes dette? Og hvordan kan de to parter mødes i et sundt, dynamisk og trygt arbejdsmiljø? Det er nogle af disse spørgsmål som JohnHarmsen svarer på i sit kursus om forandringsledelse. Forandringsledelses kurset går dybt ind i den menneskelige psykologi og giver lederne svar på, hvorfor ansatte generelt er reaktionære overfor forandringer. Samtidig giver kurset helt nye og letanvendelige redskaber til at argumentere for og implementere forandringer, så alle ansatte er med og føler sig trygge i processen. Et af disse kurser om forandringsledelse hedder social kapital, og fokuserer på tillid, retfærdighed og samarbejde på imellem ledelse og ansatte. Hvis du søger svar på, hvordan du som leder kan implementere de nødvendige forandringer på arbejdspladsen, men sikre at dine ansatte er tilfredse, trygge og positive, så er dette kursus lige noget for dig.

Stress kursus som giver gode redskaber

JohnHarmsen har også et attraktivt stress kursus, som giver masser af redskaber til både kollegaer, ledelse og teams til at både forebygge og håndtere stresse – både kollektivt og individuelt. Stress er en moderne sygdom, som ofte er forbundet med arbejde. Der findes mange forklaringsmodeller, men der er ingen tvivl om, at det er et samfundsproblem og har noget at gøre med den politik og kultur, vi befinder os i i dag. Med et stress kursus bliver hele arbejdspladsen kollektivt bevidst om, hvad der kan gøres for at forebygge stress. Kulturen på arbejdspladsen er et vitalt element i at undgå stress, og det samme gælder ledelsen. Medarbejderne kan have nogle forventninger til ledelsen, og ledelsen til medarbejderne. Stress kan gå ud over alle, og de, det rammer, skal bruge en helt bestemt slags støtte, som dette stress kursus også giver en grundig indførelse i. John er ekspert i stress, positiv psykologi, coaching og meget mere.