AKJUMEN

Bredt udvalg af Filcolana garn og Sandnes garn til gode priser

Der er mange spændende projekter, der kræver man har lækkert garn, og hvis du er på udkig efter garn, så har www.knithouse.dk lige det du skal bruge. De har blandt andet et udvalg af Filcolana garn, samt Sandnes garn i forskellige materialer, så du kan få det du har brug for.

Blødt Filcolana garn

Garn skal altid passe til det projekt, du er ved at lave, og det er derfor altid en god ide, at du ved præcis hvad det er for noget du har brug for. Er det til bløde produkter, så vil Filcolana garn fra Knithouse være lige det du er på udkig efter. Filcolana garn er blandt andet til håndstrik og hækling, og det kommer i en fantastisk kvalitet, som både er lækkert at arbejde med, og have på ved færdigt resultat. Hvis der står i din opskrift det skal være blødt garn, eller du blot vil arbejde med blødt garn, så er Filcolana uden tvivl det helt rigtige valg. Det er derfor en rigtig god ide, at du tager ind forbi Knithouse, hvis du skal bruge Filcolana garn.

Sandnes garn i forskellige materialer

Når du skal finde garn, skal du være sikker på at det matcher det projekt, du er ved at gå i gang med. Du kan hos Knithouse finde Sandnes garn, som laver garn i forskellige materialer, blandt andet med forskellige typer uld. Du har blandt andet mulighed for at finde Sandnes garn i Mohair, Alpaka og blandingsuld, så du kan være sikker på, at du finder garn, der passer til dine projekter. Du kan desuden finde Sandnes garn i flotte farver, så du kan få det i den farve, som du rigtig gerne vil arbejde i. Hvis du bestiller Sandnes garn hos Knithouse, vil det blive leveret lige til døren, og med en levering på 1-3 dage, får du hurtigt dit garn.