AKJUMEN

Bredt udvalg af kornfri hundemad og andre slags hundefoder hos HIKE

Hvis du leder efter den bedste hundefoder til din hund, så prøv at giv den kornfri hundemad fra HIKE, det bliver helt sikkert et hit! Læs mere her.

Stort udvalg af hundefoder

HIKE sælger hundemad og kattemad til de dyr, der fortjener den bedste kost. Der bruges kun danske råvarer i produktionen, og maden er fyldt med smagfuld friskfanget fisk, kød fra fritgående kyllinger, ænder og fedt, som hunden har brug for, samt æg som giver godt med protein. Den gode hundefoder indeholder ingen smagsforstærkere, men kun gode råvarer som giver en fantastisk smag. Der er godt med kød og fisk i maden, og du kan endda få helt kornfri hundefoder i sortimentet til gode prise, hvis din hund skal have det allerbedste. Der er forskellige slags hundefoder i butikken, og du kan helt sikkert finde lige den som passer bedst til din hund, hvad end det er en hvalp eller en gammel hund. Der er også forskellige gode naturlige kosttilskud med fx fiskeolie og andre gode råvarer, som kan supplere hundens kost, hvis den har problemer fx med pelsen, leddene eller noget lignende.

Kornfri hundemad med gode råvarer

Hvis din hund skal have det allerbedste, så er kornfri hundemad et godt bud på, hvordan du kan forkæle dine hund, så den virkelig får det, den skal bruge. Den korfri hundemad fra HIKE indeholder ingen ris, majs eller korn, men et stor mængde god og frisk kød fra fritgående dyr eller bæredygtigt fangede fisk. Der er mange forskellige gode ingredienser i maden, som din hund vil elske, og det er sådan den bedste får det, den skal bruge. Der er ingen smagforstærkere i den kornfri hundemad, som kun får sin lækre smag fra de gode råvarer, som den indeholder. Vælg imellem mange forskellige spændende varianter – der er både til store og små hunde, samt til hvalpe. God hundemad indeholder alle de vigtige proteiner, mineraler og fedt, som hunden skal bruge, og det er lige den slags foder, du kan finde på hike.dk. Læs mere på hjemmesiden og se de gode priser.