AKJUMEN

Bring luksus og selvforkælelse ind i dit hjem med naturlig massageolie og badesalt

Hos www.badeanstalten.dk har de alt til dig, der ønsker at bringe luksus, selvforkælelse og afslapning af høj kvalitet hjem til dig selv. Her er alt fra velduftende, naturlige massageolier til diverse kropspleje, badesalte og meget, meget mere. Hos Badeanstalten er det dig, din krops og dit sinds velvære, der er førsteprioritet.

Naturlig massageolie

Hvis du ønsker at forkæle en, du holder af, med en dejlig massage, bør du benytte en af Badeanstaltens lækre, naturlige massageolier. Med en naturlig massageolie får du den perfekte olie, der både absorberer og glider godt. Badeanstaltens naturlige massageolies kvalitet ligger i den perfekte kombination af hhv. mandel-, jojoba-, tør- og rapsolie, der i en sammenblanding skaber en lækker og fugtgivende, naturlig massageolie. De naturlige massageolier fås i flere forskellige, velduftende aromaer, såsom citrus og lavendel m.fl., der alle skaber en luksuriøs og rar stemning omkring massagen. Desuden er alle Badeanstaltens produkter håndlavet af naturlige, rene råvarer, så både kvalitet, sundhed og luksus er i højsædet. Lad Badeanstaltens produkter fortrylle din hverdag.

Velduftende badesalt

Kunne du tænke dig at bringe en ægte spaoplevelse hjem i dit eget badeværelse? Det kan du let gøre hos Badeanstalten med en af deres mange, skønne badesalte. Badesaltene er perfekte til dit kar- eller fodbad, når du skal værne om og forkæle dig selv. Badeanstaltens lækre badesalte indeholder det fine og rene middelhavssalt fra Frankrig, og hele formularen tilsammen skaber en aroma-terapeutisk oplevelse, når du anvender saltene derhjemme. Både krop og sind vil nyde godt af et bad tilført badesalte fra Badeanstalten, der fås i forskellige, velduftende varianter – find bl.a. duft af rose, mynte, nektar m.fl. Med Badeanstaltens badesalte er du sikret et bad ud over det sædvanlige, hvor selvforkælelse, luksus og afslapning smelter sammen til et lækkert frirum for dig.

Du kan være helt rolig, når du besøger Badeanstalten. Her findes kun produkter af de reneste og bedste naturlige råvarer. Alt fra bodylotions, håndsæber, salver m.m. er fremstillet på baggrund af dyb og inderlig passion for håndværk af højeste kvalitet.