AKJUMEN

Brug en advokat i tvangsfjernelse fra tvangsfjernelse.com ved familierådslagning

Advokathjælp er ikke bare en ret, men også helt omkostningsfrit når det gælder sager om tvangsanbringelse og tvangsfjernelse. Hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik står seks specialister inden for dette felt klar til at hjælpe både børn eller forældre med gratis advokathjælp eller generel rådgivning angående jeres sag med kommunen.

Advokatfirmaet Strauss & Garlik vejleder ved familierådslagning

Barnets sagsbehandler, lærer, sundhedsplejerske eller pædagog kan alle være med til at tage initiativ til familierådslagning. Med familierådslagning inddrages hele familiens professionelle og familiære netværk, i håbet om at kunne hjælpe med bedre trivsel for barnet eller den unge. Det er hermed ikke bare udefrakommende og ukendte fagpersoner, der kommer med råd og vejledning. De individuelle familier bestemmer dog helt selv om de vil tage imod tilbuddet om familierådslagning, og som dine advokater kan Advokatfirmaet Strauss & Garlik blandt andet hjælpe med at mediere kommunikationen til familierådslagningen, sådan at både forældre og børn får mest muligt ud af det. Med familierådslagning får familien hermed selv ansvar for problemerne, og træffer sammen beslutninger om hjælp m.m.

Få belyst sagen fra alle vinkler med en tvangsfjernelse advokat

Hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik kan du finde dig en advokat, der er til at snakke med – også på dit niveau. En tvangsfjernelse advokat fra firmaet ved, at familiære sager ofte er følelsesmæssigt tunge, og guider derfor dig trygt gennem de forestående processer. En tvangsfjernelse advokat fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik vil desuden gå meget op i at sagen belyses fra alle vinkler – også dem, der taler for, at barnet ikke skal tvangsfjernes. Firmaet er nemlig uafhængigt fra kommunens interesser og arbejder derfor udelukkende for dig og din familiens interesser. Med en gratis tvangsfjernelse advokat i ryggen kan du altså vide dig sikker på, at dit perspektiv vil blive hørt og behandlet på lige fod med kommunens. De mange specialister er ikke mere end et opkald væk på 87 80 12 68 eller på www.tvangsfjernelse.com.