AKJUMEN

Byg kostald eller landbrugshaller i høj kvalitet i samarbejde med Hansen & Larsen

Hansen & Larsen er eksperter i landbrugsbyggeri som fx landbrugshaller. Læs mere her om det vestjyske entreprenørfirma, hvis du skal have opført en kostald eller lignende.

Byg den ideelle kostald med fokus på dyrevelfærd

Søger du et entreprenørfirma med ekspertise inden for landbrug? Når man er landmand og skal have udvidet, så skal man arbejde sammen med håndværkere, tegnere og konstruktører, der kender til landbrugsbyggeri, da det ikke er helt det samme som husbyggeri. Hansen & Larsen har ligget i Vestjylland i over 50 år, og det er ikke blevet til så få kostalde, gylletanke og haller, de har opført. De er enormt godt inde i de nyeste regler fra EU om dyrevelfærd, klima og energi, og derfor kan du lade projektlederen tage sig af den del, så du ikke skal bekymre dig om det. Det kan nemlig godt være svært at finde rundt i alle de regler, når man skal have opført en kostald, men du er i trygge hænder, hvis du får hansenlarsen.dk på opgaven. Du kan få bygget en kostald i høj kvalitet på rekordtid, da de selv har alle nødvendige faggrupper ansat i virksomheden.

Landbrugshaller og andet professionelt landbrugsbyggeri

Hansen & Larsen har mange års erfaring inden for landbrugsbyggeri, og hvis du skal have bygget en landbrugshal, så kan de helt sikkert hjælpe dig med at finde den rette. Der findes mange forskellige måder, en landbrugshal kan se ud på, og de er eksperter i at finde den helt rette løsning til netop dine behov. Når du åbner et projekt i samarbejde med dem, så får du en projektleder på opgaven, som er med dig fra de allerførste skitser indtil den sidste tagplade er lagt på og den sidste skrue skruet i. Det betyder, at du har én kontaktperson, som følger hele projektet til døren. Det giver tryghed, og på den måde undgår man miskommunikation. De har desuden alle de nødvendige fagfolk repræsenteret iblandt deres medarbejdere, og derfor kan de påtage sig totalentrepriser, når det kommer til fx landbrugshaller. Du kan læse mere om virksomheden på www.hansenlarsen.dk.