AKJUMEN

Catering i Århus og mulighed for madlavning som teambuilding

Tidens Køkken står for catering i hele Århus, hvor madkvaliteten er i fokus. Det er fx muligt at få små tapasanretninger leveret ud til din event. En anden mulighed for firmaer er madlavning som teambuilding på tidenskoekken.dk.

Catering i Århus til fast kuvertpris – Tidens Køkken

Hos Tidens Køkken stræbes efter gastronomisk perfektion. De erfarne kokke tager alle led i processen seriøst. De bedste råvarer udvælges og tilberedes med sans for de små balancer og detaljer. Hvis du vil have Tidens Køkken til at stå for maden til din begivenhed, så tøv ikke med at besøge deres hjemmeside på https://www.tidenskoekken.dk/. Det er et køkken med mange års erfaringer, som bl.a. har taget tapas tæt ind på sig. Tapasanretningerne serveres i små skåle typisk med otte forskellige variationer. Det er en gastronomisk oplevelse, som på det varmeste kan anbefales. Tidens Køkken er det kompromisløse valg, hvor alt laves fra bunden af. Hvis man søger efter catering i Århus på det højeste niveau, så falder tankerne på Tidens Køkken. Ring, og få et uforpligtende tilbud på deres catering, hvis fødselsdagsfesten, brylluppet, konfirmation osv. afholdes i Århus eller omegn.

Overvej madlavning som teambuilding – www.tidenskoekken.dk

Mange moderne virksomheder tager ofte medarbejderne ud på teambuilding, og madlavning er en oplagt mulighed. Tidens Køkken har startet et samarbejde med SpencerHede inden for teambuilding. Det er altså muligt at afholde teambuilding kurser i hele landet, men Tidens Køkken har også rådighed over en række udsøgte lokaliteter som fx en gammel mølle i Mols Bjerge eller om bord på et gammelt sejlskib. At samarbejde omkring friske råvarer og gode madlavningsprincipper er en glimrende måde at styrke fællesskabet på. Madlavning som teambuilding hos Tidens Køkken går hen og bliver en uforglemmelig oplevelse for arbejdspladsen, som forbedrer trivsel, relationer og sikkert også bundlinjen i det lange løb.

Vælg Tidens Køkken, hvis du søger efter et firma i Århus inden for catering. Læs også om muligheden for madlavning som teambuilding via www.tidenskoekken.dk.