AKJUMEN

Catering til julefrokost i Aarhus og Østjylland

Bestil eksklusiv mad til julefrokost hos Tidens Køkken, der står for luksuriøs catering i hele Aarhus - altid med stort fokus på ingredienser og madlavningsteknikker.

Tidens Køkken sørger for maden til jeres julefrokost

Er du ved at planlægge en julefrokost? Er der ikke styr på maden endnu? Bestil lækker mad af bedste kvalitet hos Tidens Køkken, som står for catering i hele Aarhus og Østjylland. Vælg imellem forskellige juleretter med klassiske og nytænkende juleanretninger. Der tilbydes faste kuvertpriser, så der ikke kommer noget ekstra på prisen, medmindre du ønsker en særskilt service som f.eks. kok tilstede under middagen. Tidens Køkken udmærker sig på kvaliteten, og det betyder alt fra de gode ingredienser, der kommer i maden, til de dygtige kokke, der sørger for, at jeres julefrokost bliver til en succes. Bliv en af mange andre tilfredse kunder i Aarhus og omegn, som har bestilt mad til årets julefrokost hos Tidens Køkken. Læs mere om retterne på www.tidenskoekken.dk, og ring for mere info. Tidens Køkken leverer en af de bedste julefrokoster i hele Østjylland.

Catering i Aarhus - Se mulighederne på www.tidenskoekken.dk

Bestil catering ud til din begivenhed i Aarhus og resten af Østjylland online hos Tidens Køkken, som har mange års erfaringer i lækker og luksuriøs diner transportable i og omkring den største by i Jylland. Tidens Køkken tilbyder bl.a. små tapasanretninger og sæsonale menuer. Lige nu kan du bestille flere vintermenuer, som er skabt med udgangspunkt i sæsonen. Tidens Køkken tilbyder også arrangementer inden for teambuilding samt helårsmenuer, du kan bestille året rundt. Når nytårsaften nærmer sig, er denne virksomhed inden for catering i Aarhus også leveringsdygtig med en spændende og festlig 4-retters nytårsmenu. God mad er en essentiel del af en vellykket nytårsaften. Bestil catering allerede i dag på tidenskoekken.dk.

Bliv inspireret af de kulinariske muligheder hos Tidens Køkken, som tilbyder menu og buffet til julefrokost, nytårsaften, fødselsdagsfesten, konfirmationen og meget mere - faste kuvertpriser uden ekstra udgifter.