AKJUMEN

Catering til private og firmaer samt mulighed for frokostordning i KBH

Madkonceptet tilbyder catering i København til firmafester og private events. Bestil lækker mad ud af huset i Hovedstadsområdet. Læs mere om mulighederne i diner transportable som f.eks. tapas og firma frokostordning via www.madkonceptet.dk.

Catering hos Madkonceptet - Firmafester og privatfester i København

Book catering, der er tilpasset jeres ønsker. Madkonceptet står for mad til firmafester og privatfester, hvor det er jeres visioner, som danner rammerne. God mad behøver ikke at være kompliceret. Det er de lækre råvarer, som danner fundamentet. Du kan bestille catering til virksomheder og private events, hvis der blot er minimum 15 kuverter. Madkonceptet leverer i hele København og omegn. Der tilbydes bl.a. tapas, receptionsmenu, julefrokost og nytårsmenu i hovedstaden, ligesom du kan bestille buffeter og sæsonens tilbud. Vælg også imellem salater og 3 retters menu, hvor du har mange muligheder for at sammensætte drømmemenuen. Få en madoplevelse udover det sædvanlige. Deres catering til privatfester og firmafester står nærmere beskrevet online på madkonceptet.dk.

Byens bedste frokostordning? Bestil frokost i hovedstaden

Du kan også tilmelde virksomheden en firma frokostordning hos Madkonceptet. Dette cateringfirma gør en dyd ud af at servicere mennesker med specielle diæter inkl. vegetarer og veganere. Bestil en lækker og varieret ordning med firmafrokost, der altid tager udgangspunkt i friske råvarer, og maden varieres fra gang til gang og fra uge til uge. Madkonceptet rammer plet med en god kombination af sundhed, ernæring og smag. Bestil en frokostordning i København på madkonceptet.dk, der mere end gerne vil stå for frokost ved minimum 10 kuverter. Madkonceptet tilbyder den muligvis bedste frokostordning i hovedstaden og måske på hele Sjælland.

 

Oplev forskellen på catering med udgangspunkt i kvalitetsfulde råvarer, som er behandlet med respekt igennem alle led i processen - fra indkøb til levering til festen. Madkonceptet tilbyder mad ud af huset i København inkl. frokostordninger til firmaer samt tapas som diner transportable. Få mad til jeres begivenhed, uanset om det er en firmafest, julefrokost, fødselsdag eller konfirmation.