AKJUMEN

Chromecast - Nye muligheder for streaming

Førhen var kabel-tv’et en dominerende force. I dag handler det 100 % om streaming. Høje internethastigheder i store dele af Verden har ændret på den måde, vi ser serier og film på. I dag findes der et hav af streamingtjenester inkl. Disney+ og Netflix, som er nogle af de mest populære. Dog er det ikke alle fjernsyn, som gør det muligt at streame direkte. Løsningen på dette hedder Google Chromecast.

Få direkte adgang til de nyeste film og hæsblæsende dokumentarer

Google Chromecast er ikke ét apparat, men derimod en linje med forskellige løsninger til unikke behov. Den almindelige model hedder i øjeblikket Google Chromecast 3. For en god pris giver man fjernsynet mulighed for at blive tilkoblet Wi-Fi og derfor til din computer, smartphone, eller hvor end du streamer fra. Den understøtter dog ikke 4k opløsning, som mange moderne fjernsyn gør. Der skal du i stedet for have fat i Google Chromecast Ultra. Google har også udviklet en komplet TV-oplevelse, der giver nye muligheder. Den hedder Google TV og kan fås kombineret med Chromecast.

Bemærk prisniveauet - Der er penge at spare ved at købe Chromecast online

Fysiske butikker og webshops kæmper stadigvæk den ”evige” kamp om kunderne. Der hersker ikke nogen tvivl om, at webshops ligger godt til rette. Det gælder også, hvis du har brug for et produkt som Google Chromecast, som oftest vil være billigere at købe online. Mange moderne webshops tilbyder også kundevejledning på samme måde, som når man går ind i en fysisk butik. Der vil være et telefonnummer, hvor man kan ringe på, og få en snak om de forskellige Google Chromecast modeller. Det kan for mange kunder være en betryggende oplevelse, og det er langt de fleste steder en 100 % gratis service. Prislejet kan også variere betydeligt fra webshop til webshop. Dette er også noget, man skal have i mente, især hvis man kun ønsker produktet og ikke vejledning omkring Chromecast med på vejen.