AKJUMEN

CO2 regulator og komplet fadølsanlæg til salg - Gratis fragt

Køb eller lej dit fadølsanlæg hos tapshop.dk, som også sælger tilbehør som fadkoblinger og CO2 regulatorer. Køb også tappehaner og tappetårne til anlægget, og se de forskellige hjælpevideoer om emnet på hjemmesiden. Læs mere om fadøl via www.tapshop.dk, eller kontakt personalet.

CO2 regulator og NO2 regulatorsæt

Bestil CO2 regulator og CO2 udstyr på www.tapshop.dk, som bl.a. tilbyder 4 bar og 7 bar regulatorer til vand, N2 med mere. Køb komplette regulatorsæt og CO2 plus N2 regulatorer enkeltvis. Følg tidligere nævnte link til tapshop.dk websitet, og klik ind på kategorien med regulatorsæt, hvor du vil finde en informativ hjælpevideo. Se denne, og få mere kendskab til CO2 regulatorer, og hvordan man vælger. Når du bestiller fadølsudstyr på hjemmesiden, får du levering på 1-2 dage. Du kan også nyde af gratis fragt og top kundeservice. Køb din nye CO2 regulator eller et komplet regulatorsæt til en konkurrencedygtig pris online.

Køb komplet fadølsanlæg hos tapshop.dk

Ønsker du et anlæg, der er klart til at tage i brug efter udpakning? Køb et komplet fadølsanlæg som Plug&Play hos tapshop.dk, der tilbyder modeller med vandbad og kompressor. Find Plug&Play anlæg til fadøl, som du kan tage i brug uden besvær. De findes i store og små størrelser - til den intime privatfest og til det trafikerede kræmmermarked. Uanset hvad du mangler inden for komplette fadølsanlæg med vandbad og kompressor, har tapshop.dk muligheder til dine behov og selvfølgelig også budgettet. Bemærk, at det også er muligt at leje. Læs mere om køb og udlejning af komplette fadølsanlæg ved at følge www.tapshop.dk. Du finder også brugt udstyr på siden samt en stor kategori med hjælpevideoer til alt fadølsrelateret.

Gå på opdagelse på www.tapshop.dk, hvis du mangler et komplet fadølsanlæg til eventet. Du kan både købe og leje, og der sælges også fadøls reservedele til stærke priser. Køb hos tapshop.dk, og få fri fragt og suveræn kundeservice. Fadøl kan løfte stemningen, uanset om det er til studenterfesten eller til sejlklubbens sommerfest, og denne leverandør har det helt rette til din begivenhed.