AKJUMEN

Dansk Skovudstyr forhandler alt lige fra bålfade til vildthegn i høj kvalitet

Dansk Skovudstyr er ubetinget et af de bedste steder at lede, hvis du er på jagt efter bålfade eller vildthegn. Med mange års erfaring indenfor salg af grej og udstyr indenfor skovbrug, finder du her både den bedste kvalitet, de bedste priser og et enormt udvalg.

Bålfad i god kvalitet

Bålfade er en nem og sikker måde at lave bål på. Det er nemt at rengøre efter brug og kan blive flyttet rundt efter ønske, afhængig af hvad forholdene tillader i forhold til at lave et sikkert bål. Hos Dansk Skovudstyr finder du et godt udvalg af bålfade i forskellige størrelser, samt monteringsringe og grillriste. Skønt bålfade naturligvis kan monteres mellem sten, i sandet på stranden eller andre opfindsomme måder, tilbyder monteringsringe en nem og mobil løsning. Du finder på hjemmesiden størrelser, der egner sig til at alt fra det lille bål, hvor familien eller en lille gruppe venner kan samle sig og til størrelser, der passer bedre til lejrskolebålet eller til de store forsamlinger om sommeren. Med et bålfad tager du sunde forholdsregler i forhold til at nyde den skønne bålhygge på en sikker og ansvarlig måde. Se og læs mere er og nyd godt af den hurtige varelevering: www.dansk-skovudstyr.dk.

Vildthegn til skarpe priser

Er du på udkig efter vildthegn, så er Dansk Skovudstyr et godt sted at søge. Med en mangeårig erfaring indenfor forhandling af grej, udstyr og materiel til brug ved skovbrug, tilbyder de kyndig, telefonisk vejledning foruden et stort udvalg af alt indenfor vildthegn til nogle af markedets absolut bedste priser. Og det gælder uanset om du henvender dig som privatkunde eller erhvervskunde. Du finder her et utal af forskellige hegnsvarianter til brug ved både vildt, mink, fugle og flere andre dyrearter, samt et bredt udvalg af hegnspæle. Fra de langtidsholdbare trykimprægnerede hegnspæle til robinie pæle, der tilspidsede og afbarkede er nemme at sætte, ved at slå dem direkte i jorden. Uanset hvilken type vildthegn du er på udkig efter, vil du finde hvad du søger her - og det endda til nogle af markedets stærkeste priser. Som resultat af langvarige samarbejder med leverandører, tilbyder Dansk Skovudstyr ofte priser på helt på til 25% under den gængse markedspris. Besøg deres hjemmeside og se mere her: www.dansk-skovudstyr.dk.