AKJUMEN

DC-Supply kan tilbyde beboelsescontainer og støjdæmpende specialcontainere

Du bør altid vælge en container fra DC-Supply, så du er sikret høj kvalitet, gode løsninger og skræddersyede containere. De kan tilbyde meget forskelligt til leje og køb, alt efter dit behov. Du kan vælge beboelsescontainer til længere og kortere perioder og finde smarte støjdæmpende containere til industri og produktion.

Vælg en skræddersyet beboelsescontainer i høj kvalitet

Mangler du en god løsning til beboelse, enten privat eller til erhverv? DC-Supply tilbyder specialdesignet beboelsescontainer, der giver dig de bedste forhold, når det kommer til overnatning. En beboelsescontainer kan være en rigtig god løsning, når der skal være mulighed for overnatning i kortere og længere perioder. Det kan blandt andet være ved offshore, mandskabsbeboelse eller andet. Du kan tage kontakt til dem og finde frem til en beboelsescontainer, der møder alle dine ønsker og behov. De vil nemlig skræddersy den, så den bedst muligt matcher. Det betyder at alle der overnatter, vil få et godt og komfortabelt opholdssted. De kan designe en beboelsescontainer til at have flere rum med forskellige faciliteter, og kan beklæde den udenpå, så den er pæn at se på. Der vil være både køkken, toilet og bad. Du er selvfølgelig sikret et godt indeklima, så alle der opholder sig har det godt, uanset hvor længe de skal bruge det. Lær mere om specialdesignet beboelsescontainer hos dc-supply.dk.

Bestil støjdæmpende specialcontainer med tilpasninger

Foruden beboelsescontainere kan DC-Supply også tilbyde støjdæmpende specialcontainere. Disse er oftest brugt ved industri og produktion. Skal du bruge en støjdæmpende specialcontainer, er det muligt at tilpasse den, så du får ekstra indbyggede funktioner mede. Det kan blandt andet være et opsamlingskar til spildvæsker, LED loftsarmaturer og andet. Det er også muligt at få lavet en mobil løsning, så du kan flytte din container efter behov. Du kan være sikker på at støjdæmpende specialcontainere bygges til dig, så de matcher din virksomheds ønsker og behov. Kommer du selv med tegninger, så sørger de også for at bygge støjdæmpende specialcontainere efter dem. De har nemlig deres egen produktion på værksted i Nørresundby. Derfor er deres skræddersyede løsninger altid i overensstemmelse med det, I har aftalt. Som udgangspunkt bliver støjdæmpende specialcontainere lavet i 20 fods- eller 40 fodscontainer. De er ISO-certificeret, så du er sikret den bedste kvalitet. Læs mere om hvad de kan gøre for dig eller find deres kontaktoplysninger på dc-supply.dk.

Du er altid sikret de bedste containerløsninger fra DC-Supply, uanset om det er til store events, beboelse, kontorer eller andet. De skræddersyer de bedste container til både private og erhverv.