AKJUMEN

Den smarte bestyrelsesportal BOARD OFFICET kan bl.a. bruges til at gøre dig synlig og finde ledige bestyrelsesposter

BOARD OFFICE™ er en dansk bestyrelsesportal, som samler bestyrelsesmedlemmer fra det offentlige og private. Her kan du bl.a. finde ledige bestyrelsesposter.

Find ledige bestyrelsesposter

BOARD OFFICE™ er Danmarks største bestyrelsesportal med mange betydningsfulde medlemmer, som bruger portalen dagligt i deres arbejde. Her kan du møde bestyrelseskollegaer og gøre dig synlig over for nogle af de vigtigste aktører i landet og finde ledige bestyrelsesposter. Det er enormt vigtigt med et godt netværk, og hvis du vil udvikle din karriere, så er det et super godt sted at gøre det. portalen indeholde mange fordele, og udover at du kan finde ledige bestyrelsesposter, så kan du netværke, du kan tage online bestyrelsesuddannelser på et professionelt niveau, du får adgang til et uundværligt mappesystem samt et professionelt evalueringsværktøj. Der er mange forskellige fordele, og det er måske derfor at Danske Advokater eksklusivt anbefaler og bruger portalen. Læs mere om ledige bestyrelsesposter, netværk og andre fordele på hjemmesiden, hvor du også kan finde ud af hvilket abonnement der passer bedst til dig og det sted, du er i din karriere.

Bestyrelsesportal til både det offentlige og det private

BOARD OFFICE™ er en bestyrelsesportal for danske bestyrelsesmedlemmer i det offentlige og det private. Der er bl.a. eksklusive bestyrelsesuddannelser til rådighed, som giver dig mange forskellige professionelle værktøjer og lader dig trække på erfaringerne af nogle af de mest betydningsfulde og indflydelsesrige aktører i dansk bestyrelse, som har udviklet disse online kurer og hele portalen i øvrigt. Hvis du leder efter et sted, hvor du kan booste din karriere, hvor du kan møde andre bestyrelseskollegaer, udveksle viden og finde ledige poster, så er det et perfekt sted at lede. Denne bestyrelsesportal bliver brugt af folk, der sidder på nogle af de vigtigste poster i dansk bestyrelse, og hvis leder efter et netværk inden for bestyrelse, så kan du helt sikkert finde det her. Der er mange mennesker, som bruger portalen til daglig, og du kan gøre dig synlig over for dem på denne smarte bestyrelsesportal. Læs meget mere på board-office.dk.