AKJUMEN

Dennis Viet har stiftet DVJ Fonden der støtter forskellige gode formål

Dennis Viet er en dansk forretningsmand, der har gjort stor karriere i forskellige investeringsfirmaer, og siden har startet DVJ Fonden, som du kan læse mere om her.

Dennis Viet har stor erfaring med investeringer

Dennis Viet gjorde sig først bemærket i det internationale erhvervsliv, da han som strategisk rådgiver for Intermediate Capital Group i London stod i spidsen for nogle enormt lukrative investeringer i bl.a. et Roskilde-baseret elektronik firma. Siden startede han sit eget investeringsselskab, Solix sammen med sin svenske forretningspartner, og sammen har de to formået at skabe en super stærk investeringsvirksomhed, som gaber over Øresund og har et indgående kendskab til både det danske og det svenske marked, og derfor kan reagere på både markedsmekanismerne i Sverige og i Danmark samt tænke de to ting sammen. Dennis Viet og Johan Cervin er seriøse investorer, og Solix beskæftiger sig primært med virksomhedere der omsætter for over 500.000.000 kr. årligt, som de lægger lav-risiko fremtidsplaner for, og hjælper til at indfri de potentialer, som de ikke selv kan indfri. Dennis Viet ser mange virksomheder, som ikke formår at skabe den værdi for aktionærerne, som de ville kunne, og vil hjælpe virksomhederne med at vokse til deres fortjente størrelse. Det gør han bl.a. ved hjælp af målrettede investeringer, samt ved hjælp af sine dygtige medarbejdere, der gennemgår virksomhedernes struktur helt ned i detaljen, for at se, hvor man kan sætte ind, optimere, ændre, fokusere eller prioritere for at skabe en bæredygtig fremtidsplan i samarbejde med ledelse, bestyrelses og medarbejdere, som kan skabe vækst for virksomheden. Dennis Viet er også stifter af DVJ Fonden, som fokuserer på godgørende formål i forskellige dele af samfundet. DVJ Fonden giver omkring 600.000 kr. om året til forskellige projekter og formå, bl.a. projekter for børn fra mindre bemidlede kår, som Dennis Viet gerne vil hjælpe med at styrke deres selvværd og hjælpe til at lære, at hvis de sætter høje og realistiske ambitioner og kæmper hårdt for dem, så skal det nok lykkes og de kan få deres drømme til at gå i opfyldelse.

DVJ Fonden stiftet af Dennis Viet

DVJ Fonden er stiftet af forretningsmanden Dennis Viet, som har ønsket at give noget tilbage til samfundet, nu da han selv står økonomisk stærkt. DVJ Fonden støtter forskellige godgørende formål, og på legatbogen.dk kan du finde praktisk information om ansøgningsfrister og formelle krav. Fonden har tre hovedsager foruden almennyttige og godgørende formål. DVJ Fonden støtter projekter for børn fra ikke-ressourcestærke kår, børn der nogle gange glemmes i samfundet og ikke får den nødvendige støtte til at kunne bryde det sociale mønster og opnå en rigere og tryggere tilværelse end deres forældre. Disse børn har brug for succesoplevelser for at indse deres eget selvværd og styrke deres tillid til dem selv og til fællesskabet; de har brug for at lære, at hvis de sætter ambitionerne højt og arbejder hårdt for det, så kan de opnå, hvad de vil. Fonden støtter projekter, der kan give børn den slags succesoplevelser og hjælpe dem på den rette sti, så de kan få det bedst mulige liv. DVJ Fonden støtter også veteranformål, som skal hjælpe danske krigsveteraner tilbage i samfundet og ind på arbejdsmarkedet. Alle veteraner kommer hjem til Danmark med nogle unikke erfaringer og kompetencer, som kan være guld værd på arbejdsmarkedet, for erhvervslivet eller samfundet, men nogle af dem ender desværre med at ryge uden for samfundet på grund af fysiske eller psykiske mén. DVJ Fonden vil gerne støtte veteranformål, som både kan hjælpe arbejdsmarkedet til at forstå, at veteranerne kan blive dygtige medarbejdere og hjælpe veteranerne med at få den hjælp og de succesoplevelser der skal til, for at kunne integreres i samfundet. Desuden støtter DVJ Fonden unges uddannelse i udlandet på kandidat- eller Phd. niveau. Her lægges der vægt på stærke akademiske profiler samt uddannelsesforløb på institutioner i udlandet, som ikke ville kunne findes på samme niveau på institutionerne i Danmark.